Eggyel feljebb sem vallanának szégyent a farnadiak

farnad
Farnad |

Az utóbbi öt idényben négyszer ötödikként végeztek, egy alkalommal pedig hatodikok lettek a farnadi focisták. A mostani bajnoki pontvadászat őszi idényének befejezése után a lévai területi bajnokság VIII. osztályának listavezetői. Mindössze az oroszkai fakónak és a garamszőllősieknek sikerült őket két vállra fektetni, két mérkőzésük döntetlenre sikeredett, a többi megmérettetésből viszont győztesként kerültek ki.

„Közvetlenül a bajnoki rajt előtt még kérdéses volt az indulásunk. Nem volt biztosítva a pénzügyi háttér, és a kollektíva ügyes-bajos dolgait több mint tíz éven át egyedül intéztem. Szerencsére szinte az utolsó pillanatban sikerült összehozni egy tenni akaró, ütőképes kilenctagú vezetőséget. Az első három fordulóban ugyan még akadozott a csapatjáték, később azonban belelendültünk. A fiúk nagyon keményen dolgoztak, ami végül meghozta a várt eredményt” – tekintett vissza a nyári kezdésre Nagy János farnadi csapatvezető.

A legsilányabb teljesítményt Garamszőllősön nyújtották, igaz, épphogy csak össze tudtak kaparni tizenegy játékost, akik közül öten addig csak a kispadot koptatták. Legszívesebben pedig a csekei kiruccanásukra gondolnak vissza, amikor 5:1 arányban elporolták az akkori listavezetőt.

„18 tagú kerettel büszkélkedhetünk, akik közül általában tizenhárman-tizennégyen látogatják az edzéseket. Sajnos az alakulatot nemegyszer megtizedelik a sérülések, Hengerics Norbert már hosszú ideje nem állhat Lauko Lóránt edző rendelkezésére. Örömmel tölt el bennünket, hogy Fasko Attila, aki nemrég még az ifiket erősítette, a góllövőlistát vezeti. Eddig tíz alkalommal talált az ellenfelek hálójába. Azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a tíz meccsen mindössze tizenhárom gólt kaptunk. A hátvédsorban kimagasló teljesítményt nyújtott hétről hétre a tapasztalt védőpáros, Vrábel Krisztián és Sádovský Krisztián” – tájékoztatott a csapatvezető.

A tavaszi folytatásban az alapszakaszban még négy mérkőzésre kerül sor, majd a mezőny két csoportra oszlik. A legjobbak a bajnoki címért küzdenek a későbbiekben. A farnadiak legkomolyabb riválisai közé elsősorban a felsőszemerédiek és az oroszkai fakó tartozik. „Több mint tíz évvel ezelőtt már szerepeltünk a járási második vonalban. Többször megismétlődött akkoriban, hogy felkerültünk, aztán kiestünk. Nem szeretnénk, ha ez újra bekövetkezne. Ha megnyerjük a bajnokságot, nem vallunk szégyent a VII. ligában sem” – vélekedett Nagy János.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?