EDZŐMÉRLEG

PAVEL VRBA (Žilina): „Tudtuk, hogy a besztercebányaiak jól felkészülten érkeznek, de a helyzetek száma alapján nagyobb arányban is nyerhettünk volna.”

ŠTEFAN HORNÝ (B. Bystrica): „Meg akartuk nehezíteni az ellenfél dolgát, és ez sikerült is, de a technikásabb hazaiak kihasználták a hibáinkat.

PAVEL VRBA (Žilina): „Tudtuk, hogy a besztercebányaiak jól felkészülten érkeznek, de a helyzetek száma alapján nagyobb arányban is nyerhettünk volna.”

ŠTEFAN HORNÝ (B. Bystrica): „Meg akartuk nehezíteni az ellenfél dolgát, és ez sikerült is, de a technikásabb hazaiak kihasználták a hibáinkat.”

BORIS KITKA (Slovan): „Szerencsés győzelmet arattunk. Az ellenfél technikásabb volt, de mi jobban akartuk a győzelmet.”

JÁN KOZÁK (Košice): „Jó meccset láttunk, csak számunkra szerencsétlen véggel. Hiába játszottunk jól, nem volt szerencsénk.”

ROB McDONALD (Trenčín): „Szerettünk volna legalább az őszi búcsúmeccsen jól játszani. Ez a meccs az egész őszt szimbolizálta: a helyzeteinket nem lőttük be, ehelyett potyagólokat kaptunk…”

PŘEMYSL BIČOVSKÝ (Ružomberok): „A játékkal nem voltam teljesen elégedett. A trencséniek csak néhány helyzetet dolgoztak ki, így győzelmünk megérdemelt.”

VLADIMĺR WEISS (Artmedia): „A fiúk szívvel-lélekkel küzdöttek a nehéz talajon is.”

PAVEL HAPAL (Nitra): „Színvonalas mérkőzés volt, elégedett vagyok a mutatott játékkal. Kár, hogy Čurgali nem lőtte be a tiszta helyzetét, de így is összeszedtük magunkat a favorit ellen.”

JÁN ROSINSKÝ (Zlaté Moravce): „A fiúk mindent kiadtak magukból. Mezőnyfölényben játszottunk, s bár a szenciek is jól futballoztak, megérdemelten győztünk.”

BRANISLAV KRIŠKA (Senec): „A nézőknek is tetszett a meccs. A két csapat között csak annyi volt a különbség, hogy a hazaiak rúgtak gólt, mi meg nem…” (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?