EDZŐMÉRLEG

ŠTEFAN HORNÝ (Banská Bystrica): „Megérdemelten győztünk. Kicsit neheztelek a bíróra, két tizenegyest is adhatott volna a javunkra. Tipikus egygólos meccs volt, bár a második félidőben voltak jó helyzeteink.”
JÁN ROSINSKÝ (Zlaté Moravce): „Az volt a kérdés, ki lő gólt. A Dukla lőtt, így nyert.

ŠTEFAN HORNÝ (Banská Bystrica): „Megérdemelten győztünk. Kicsit neheztelek a bíróra, két tizenegyest is adhatott volna a javunkra. Tipikus egygólos meccs volt, bár a második félidőben voltak jó helyzeteink.”

JÁN ROSINSKÝ (Zlaté Moravce): „Az volt a kérdés, ki lő gólt. A Dukla lőtt, így nyert. A hazaiak cseréi felgyorsították a játékot, az enyémek sajnos, nem, már csak ezért sem tudtunk kiegyenlíteni. Ráadásul a bíró kiállította Klabalt, pedig őt lökték.”

JÁN KOZÁK (Košice): „Jól felkészültünk a meccsre, és több mint kiegyenlített csatát vívtunk a Petržalkával. Nagy kár a kihagyott helyzeteinkért. Nem hányhatok semmit a játékosaim szemére, kivéve a gól előtti hibát.”

VLADIMĺR WEISS (Artmedia): „Örülünk, hogy sikerült Kassán győznünk, mert ez kevés csapatnak szokott sikerülni. Fegyelmezetten és taktikusan játszottunk.”

PŘEMYSL BIČOVSKÝ (Ružomberok): „Megint kikaptunk, elégedetlen vagyok. Csapatunkból hiányzott Bakoš és Pilár, akiket nem tudtunk megfelelően pótolni. Minden támadást középen vezettünk, pedig tudhattuk volna, hogy a Slovan masszív védőfalát ott lesz a legnehezebb áttörni.”

BORIS KITKA (Slovan): „Elégedett vagyok az eredménnyel, Rózsahegyen nem nyer minden nap az ember. Főleg egy az egy ellen voltunk jók, szívvel-lélekkel játszottunk, ami nagyon fontos volt a végeredmény szempontjából. Összességében viszont ez csak egy közepes színvonalú találkozó volt.”

JOSEF MAZURA (Trnava): „Maximálisan elégedett vagyok a mérkőzéssel, a fiúk nagyszerűen játszottak. Majdnem minden helyzetünket berúgtuk. Ez a legnagyobb arányú győzelmünk az idényben.”

ROB McDONALD (Trenčín): „Eddig úgy-ahogy meg voltam elégedve a csapatom játékával. A Spartak ellen viszont nagy szégyen volt. Úgy néztünk ki, mint kisfiúk a férfiak között. Ezen nem változtatott volna az sem, ha öt vagy hat hátvéddel álltunk volna fel.” (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?