EDZŐMÉRLEG

IVAN GALÁD (Nitra): „Közel jártunk hozzá, hogy pontot szerezzünk. A gyors gól nem roppantott össze minket, fordítani tudtunk, 2:2-nél pedig újra megszerezhettük volna a vezetést… Én már nem tudom, kinek mit vétettünk, hogy ekkora pechünk van.

IVAN GALÁD (Nitra): „Közel jártunk hozzá, hogy pontot szerezzünk. A gyors gól nem roppantott össze minket, fordítani tudtunk, 2:2-nél pedig újra megszerezhettük volna a vezetést… Én már nem tudom, kinek mit vétettünk, hogy ekkora pechünk van.”

PŘEMYSL BIČOVSKÝ (Ružomberok): „Tudtuk, hogy nem könnyű meccs vár ránk, hisz minden sorozat megszakad egyszer. Reméltük viszont, hogy a szenciek nyeretlenségi szériája nem épp ellenünk fog véget érni.”

JURAJ BÚTORA (Dubnica): „Nagyszerű meccset láttak a nézők. 1:1-nél már nem volt olyan szerencsénk, és az Artmedia kihasználta helyzeteit. Ellenfelünknek sok sikert kívánok az UEFA-kupában.”

VLADIMĺR WEISS (Artmedia): „Megérdemelten győztünk. Döntetlen állásnál még kellemetlenek voltak a hazaiak, mi nem játszottunk a legjobban, de a cserejátékosok új színt vittek a játékba. Örülök, hogy az UEFA-kupa-meccs előtt egészségesek a játékosaim.”

ŠTEFAN HORNÝ (Banská Bystrica): „A tapasztalt kassaiak ellen védekező felfogásban játszottunk, s ez a taktika Kulík kiállításáig működött is. Ezután a vendégek türelmesen vártak a hibáinkra, s a megingásainkat könyörtelenül kihasználva gólokat rúgtak.”

JÁN KOZÁK (Košice): „Mindhárom gólt hiba előzte meg, a mi védelmünk kihagyását Saláta büntette. Azzal elégedett vagyok, hogy nem rohantunk fejetlenül előre, türelmes összjátékkal kerültünk helyzetbe.”

PAVEL HAPAL (Nitra): „Győzelmünk nem született könnyen. Az első félidőben elég idegesen játszottunk, talán tartottunk tőle, hogy ellenfelünk az előző fordulóban négy gólt rúgott.”

ROB McDONALD (Trenčín): „Az első félidőben ellenfelünk csak távoli lövésekkel veszélyeztetett. Nekünk is volt néhány lehetőségünk, de már sorozatosan ismétlődik, hogy idegenben képtelenek vagyunk kihasználni a helyzeteinket, s ezért drágán megfizetünk.”

JÁN ROSINSKÝ (Zlaté Moravce): „Az első félidőben jól játszottunk, de a meccset nagyban befolyásolta, hogy kiállították a góllövőnket… Amikor a vendégek közül Štyvar piros lapot kapott, mezőnyfölénybe kerültünk, de nem sikerült gólt lőnünk.”

PAVEL VRBA (Žilina): „Csak a 70. percig mutatott játékunkkal vagyok elégedett, utána már csak ívelgettük előre a labdákat ész nélkül. Nagyon örülök, hogy meg tudtuk őrizni előnyünket, és miénk lett a három pont.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?