Edzőcsere Borsiban

Borsi. A kelet-szlovákiai V. liga délkeleti csoportjának borsi újonca az utóbbi években a tőketerebesi járási bajnokság legjobbjai közé tartozott, felfelé igyekezett. A 2002/2003-as bajnokságban teljesült a nagy álom, a kerületi mezőnybe küzdötte fel magát a csapat.

Borsi. A kelet-szlovákiai V. liga délkeleti csoportjának borsi újonca az utóbbi években a tőketerebesi járási bajnokság legjobbjai közé tartozott, felfelé igyekezett. A 2002/2003-as bajnokságban teljesült a nagy álom, a kerületi mezőnybe küzdötte fel magát a csapat. Az már az őszi idénynyitón (Medzev–Borša 2:4) világossá vált, hogy a Olympia nevet viselő kollektíva nem játszik majd alárendelt szerepet a felsőbb osztályban. Bevált az előrejelzés, a tapasztalt Emil Sudimák irányította borsiak végeredményben az előkelő harmadik helyen telelnek. Éppen a keleti régióban ismert és sikeres szakvezető munkájának köszönhetően érték el ezt a kiváló eredményt a kis település képviselői. „ Már idejövetelem előtt tudtam, hogy a község csapatának mezét tehetséges, jó képességű futballisták viselik. Most már tapasztalatból mondom, közülük néhányan szép jövő elé néznek. A mecenzéfi győztes bajnoki rajtunk után a vetélytársak sejtették, ránk nagyon oda kell figyelni. Visszapörgetve az értékelt idény eseményeit, azt kell hogy mondjam, csupán az alsómihályi találkozónkon maradtunk alul megérdemelten. Ugyan a felsőlcsváriak otthonában is kikaptunk 1:0-ára, ám a hazaiak győztes góljukat a párharc utolsó percében szerezték. A 8. fordulóban kezdődött el veretlenségi sorozatunk. Amennyiben összes hazai találkozónkat megnyertük volna, akkor most az élen várhatnánk a tavaszi folytatást” – értékelte védencei teljesítményét a tréner, aki azonban a sikerek ellenére a távozás mellett döntött. Tegnaptól már a II. ligás homonnai ificsapat edzéseit irányítja. Időközben már az is kiderült, ki kerül a megüresedett posztra. „Mi most hazai forrásból táplálkoztunk. A téli felkészülést már a középhátvéd posztján játszó csapatkapitányunk, Nagy Tibor irányítja. Nem holmiféle kísérletezésről van szó, hiszen Tibor a múltban már játékosedzőként is közreműködött nálunk” – tudtuk meg a választ a sokakat érdeklő kérdésre Sándor Józseftől, a borsiak klubelnökétől. Ő még azt is hozzáfűzte, hogy az elért kiváló eredmények anyagi hátterét a községi önkormányzat biztosította. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?