EB-MOZAIK

Öngyilkosság egy gól miatt
Minden pénzét a spanyolok győzelmére tette fel Raúlék Görögország elleni meccse előtt egy albániai kisváros rendőrfőnöke, Perlat Mustafa. A 28 éves fiatalember a görögök egyenlítő gólja után annyira elkeseredett, hogy elővette szolgálati pisztolyát, és főbe lőtte magát.

Öngyilkosság egy gól miatt

Minden pénzét a spanyolok győzelmére tette fel Raúlék Görögország elleni meccse előtt egy albániai kisváros rendőrfőnöke, Perlat Mustafa. A 28 éves fiatalember a görögök egyenlítő gólja után annyira elkeseredett, hogy elővette szolgálati pisztolyát, és főbe lőtte magát.

Focitilalom Wimbledonban

Focimeccsek közvetítésének tiltásával indult a wimbledoni teniszbajnokság. Mivel sok szurkoló kíváncsi az Eb-re, többen követelték, hogy a nyilvános helyeken felállított televíziókat kapcsolják a futballt közvetítő csatornákra. Chris Gorringe, a wimbledoni torna igazgatója azonban erre nem volt hajlandó: – Megértjük, hogy sokakat érdekel az Eb, de a mi prioritásunk a tenisz. Akiknek ez nem tetszik, azok más forrásból jussanak labdarúgóhírekhez!

Nőtt a nézettség

Az UEFA adatai szerint a német–holland mérkőzést Németországban 26 millióan nézték meg a televízióban, és ez alig marad el a két évvel ezelőtti német–brazil világbajnoki döntő 27,1 milliós eredményétől. Hollandiában a találkozó 84,3, míg Portugáliában a görögök elleni nyitó összecsapás 83,8 százalékos nézettségi mutatót produkált.

Elfogyott a feleség türelme

Egy londoni hölgy benyújtotta a válópert, miután férje szinte ki sem mozdul törzskocsmájából az Eb alatt. Az 55 éves asszony azt kifogásolja, hogy hitvese a kontinenstorna idejére szabadságot vett ki, de a nyitómeccs óta kizárólag ivócimboráival áll szóba. A futballőrült férfi szénája már régóta rosszul áll otthon, mivel a West Ham United fanatikus híveként többször is el-eltünedezett.

Sáez marad az edző

Az éles kritikák ellenére Inaki Sáez marad a spanyol szövetségi kapitány. Ezt maga az érintett jelentette. A közel két éve posztján lévő Sáezzel a válogatott 23 mérkőzést játszott, és csupán kétszer kapott ki, igaz, a vasárnapi, Portugália elleni bukás egyben az idei Eb-ről való búcsút jelentette.

Nyugtatók a meccs után

Az idei Eb-n minden stadionban pszichológusok vannak jelen, hogy az adott meccs után a gyengébb idegzetű szurkolók rendelkezésére álljanak. Az eddig jelentések szerint az ötlet jónak találtatott, mert meccsenként átlag 70-80 elkeseredett páciens jelentkezik némi „lélekmasszázsra”. A legkülönösebb esetnek mégis egy orosz drukker bizonyult, aki csapata második elveszített meccse után két üveg nyugtatót is bevett. Szerencsére vodka nélkül... (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?