EB-MOZAIK

Tizenkét millió látogató
Már néhány nappal a portugáliai Európa-bajnokság nyitánya után rekordérdeklődés tapasztalható az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által működtetett internetes honlapon. A www.euro2004.

Tizenkét millió látogató

Már néhány nappal a portugáliai Európa-bajnokság nyitánya után rekordérdeklődés tapasztalható az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által működtetett internetes honlapon. A www.euro2004.com címre március 31-én történt üzembe helyezése óta több mint 12 millióan klikkeltek, és mintegy 130 millió oldalt hívtak le. A 2000-es Eb alatt összesen csak 128,8 millió lapot tekintettek meg a futballrajongók.

Babonás németek

A német válogatott nem hajlandó egy elegáns lisszaboni hotel 13. emeletén lakni, mivel itt szállt meg a bolgár válogatott is, amely 5:0-ra kapott ki Svédországtól. A németek két emeletet szeretnének a szállodában kibérelni – ahová jövő héten költöznek be – és eredetileg a 13. és 14. emeleten kaptak volna helyet, de a számmisztika miatt költözni akarnak. „Huszonnégy emeletünk van, így megoldjuk a dolgot” – nyilatkozta Isabel Santos, a szálloda igazgatója.

Rehhagel kontra fekete háló

Élesen bírálta az Eb szervezőit a fekete kapuhálók miatt Otto Rehhagel, a görög válogatott szövetségi kapitánya. „Borzasztóan néznek ki, ilyet csakis egy bürokrata találhatott ki, aki még sosem rúgott labdába. Ez nem gyászszertartás, hanem futballünnep, és a szurkolók fehér hálókat akarnak látni, mint a Wembleyben“ – dohogott a német szakvezető. A baljóslatú felszerelés azonban egyelőre jó ómen a görögök számára, hiszen két forduló után jobb gólkülönbséggel vezetik az A-csoportot a szintén négy pontos spanyolok előtt.

Terhesharisnyák az edzéseken

Érdekes segítséget vesznek igénybe a svájci válogatott tagjai: terhesharisnyát húznak az edzéseken. Az állapotos nők által használt ruhadarab a játékosok lábában szintén javítja a vérellátást. Roland Biedert csapatorvos szerint úgy működnek, mint az izompumpák, és megakadályozzák a vádli és a comb sajgását.

Kiégett egy busz

Teljesen kiégett egy busz Portugáliában, amely holland futballszurkolókat szállított. A németek elleni, 1:1-re végződött keddi mérkőzés után a 30 fős társaság kirándulni ment, de a túlmelegedett fékek miatt a jármű kigyulladt. Mindenki időben ki tudott ugrani, de öt turista okmányai és pénze a lángok martalékává vált. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?