EB-MOZAIK

Segítenek az égiek?
A horvát válogatott az égiek segítségét is kéri a csütörtöki mérkőzése előtt, melynek során az Európa-bajnoki címvédő Franciaországgal találkozik. – A szerda délutáni edzést követően mindannyian felkeressük a fatimai zarándokhelyet _ jelentette be Otto Baric szövetségi kapitány.

Segítenek az égiek?

A horvát válogatott az égiek segítségét is kéri a csütörtöki mérkőzése előtt, melynek során az Európa-bajnoki címvédő Franciaországgal találkozik. – A szerda délutáni edzést követően mindannyian felkeressük a fatimai zarándokhelyet _ jelentette be Otto Baric szövetségi kapitány. A Lisszabontól egyórányi buszútra lévő kegyhelyen Szűz Mária 1917-ben állítólag megjelent egy juhász három gyermekének.

Törnek-zúznak az angolok

Úgy tűnik, kedd estére sem sikerült kiheverniük az Európa-bajnokságra érkezett angol futballszurkolóknak csapatuk franciáktól elszenvedett vasárnapi vereségét, az egy nappal korábbihoz hasonlóan törtek-zúztak a dél-portugáliai Albufeirában. Az erősen ittas huligánok éjfél után székekkel és üvegekkel dobálták meg a helyi rendőrőrsöt, ugyanott, ahol hétfő éjszaka hasonló akciót hajtottak végre. Mintegy 3-400 szurkoló vett részt a rendbontásban. A Reuters szerint 34-et, az AFP információja alapján 33-at állítottak elő, illetve vettek őrizetbe. Közülük egy drukker holland, a többi angol. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) úgy foglalt állást, hogy a történtek nincsenek szoros összefüggésben a kontinenstornával, illetve olyan eseményekről van szó, melyek sajnos előfordulnak nyáron a mediterrán vidékeken

Eltiltják Tottit?

A dániai DR1 elnevezésű internetes magazin olyan képeket közölt, amelyeken Francesco Totti, az olasz válogatott irányítója a hétfői Dánia-Olaszország csoportmér-kőzésen leköpte Christian Poulsent. Az UEFA illetékesei már felvették a kapcsolatot a dán szövetséggel és kivizsgálják az esetet, így szinte biztos, hogy a 27 éves klaszszist eltiltják. – Francesco Totti ellen durva és sportszerűtlen magatartásért eljárást indítunk. A döntést 24 órán belül meghozzuk – nyilatkozta az UEFA szóvivője. A felvételeken tisztán látszik ahogy az AS Roma csapatkapitánya futás közben elköveti a csúnya sportszerűtlenséget. Mivel a mérkőzést dirigáló spanyol Manuel Mejuto Gonzalez nem vette észre az esetet, ezért a kiállítás elmaradt. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?