Ďurica újra a keretben

Pozsony. Ján Kozák, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 24 tagú keretét az utolsó két Eb-selejtezőre.A szlovákok jövő héten pénteken Zsolnán a fehéroroszokat fogadják, majd három nappal később Luxemburgban zárják az Eb-selejtezősorozatot.

Pozsony. Ján Kozák, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 24 tagú keretét az utolsó két Eb-selejtezőre.

A szlovákok jövő héten pénteken Zsolnán a fehéroroszokat fogadják, majd három nappal később Luxemburgban zárják az Eb-selejtezősorozatot. Ján Kozák szövetségi kapitány csapata számára egyértelmű a feladat: az egyenes ági Eb-részvételhez a két meccsből három pontot kell megszereznie.

„Örülök, hogy Jano Ďurica és Vlado Weiss, akik sérülés miatt hiányoztak a szeptemberi meccsekről, már rendben vannak. Ďurica már ott volt a Lokomotiv Moszkva keretében a legutóbbi bajnokin, Weiss pedig már három meccset is játszott katari csapatában – nyilatkozta Kozák. – Kár viszont Peker Pekarík sérüléséért, mert a jobb oldalon biztonságot adott a jelenléte, és nagyon jól ment neki az összjáték Robo Makkal. Nincs mit tenni, kicsit változtatni kell a védelmen.”

A 24 tagú keretben ezúttal is ott van a Slovan középhátvédje, Saláta Kornél és a bécsi Rapid kapusa, Novota János is, Róbert Vittek azonban csak a tartalékok között kapott helyet.

A szlovák válogatott kerete – kapusok: Matúš Kozáčik (Plzeň), Ján Mucha (Slovan Bratislava), Novota János (Rapid Wien).

Védők: Ján Ďurica (Lokomotiv Moszkva), Saláta Kornél (Slovan Bratislava), Tomáš Hubočan (Dinamo Moszkva), Norbert Gyömbér (AS Roma), Martin Škrtel (Liverpool), Dušan Švento (Köln), Lukáš Tesák (Tula).

Középpályások: Viktor Pečovský (Žilina), Juraj Kucka (AC Milan), Ján Greguš (Jablonec), Patrik Hrošovský (Plzeň), Vladimír Weiss (Lekhwiya), Róbert Mak, Erik Sabo (mindketten PAOK Szaloniki), Stanislav Šesták (FTC), Marek Hamšík (Napoli), Ondrej Duda (Legia Warszawa), Miroslav Stoch (Bursaspor).

Csatárok: Adam Nemec (Willem II), Martin Jakubko (Ružomberok), Michal Ďuriš (Plzeň). (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?