Dupla nullás mérkőzés a javából

Pozsony. Szinte minden I. ligás pozsonyi meccs után azt mondtam magamban, ennél rosszabb már nem lehet. Tévedtem. Példa erre a szombati Inter–Petržalka rangadó.
Dupla nullás mérkőzés volt a javából, nem csak az eredményjelzőn szerepelt két nulla, a látnivaló, a színvonal is éppen annyit ért.

Pozsony. Szinte minden I. ligás pozsonyi meccs után azt mondtam magamban, ennél rosszabb már nem lehet. Tévedtem. Példa erre a szombati Inter–Petržalka rangadó.

Dupla nullás mérkőzés volt a javából, nem csak az eredményjelzőn szerepelt két nulla, a látnivaló, a színvonal is éppen annyit ért. Sehol egy gondolat, sehol egy akció, egyéni megoldás. A semmit ragozták a csapatok. Ha mégis akadtak támadások, azok sokkal inkább amolyan ad hoc-alapon szerveződő próbálkozásoknak mondhatók, amelyek a végjátékig már csak azért sem juthattak el, mert mindig rém pontatlan volt az utolsó, s egyben a legfontosabb passz. Egyik csapat sem tudta felpörgetni az iramot, nem volt ritmusa a játéknak, hiányzott a rangadókra jellemző küzdelem is. ĺgy méla unalom, érdektelenség lengte be a pályát, amolyan bávatag futballt láthattak a nézők, akik elsősorban a vendégek anyátlan, kevésbé lelkes játékán csodálkoztak. Krízisben vannak a ligetiek, ez nagyon is látszott a csapatjátékukon. Képtelenek kikeveredni az eredménytelenség csapdájából, nem tudnak visszatérni a nyerő útra (az utóbbi nyolc meccsen csak egyszer győztek). Egy héttel ezelőtt megfutamodott az edzőjük. Megsértődött (talán azért, mert megsértődni könnyebb, mint bizonyítani?). És mintha ez az érdektelenség átragadt volna az átalakított együttesre (a korábbi középhátvéd Maixner kikerült oldalra, középen Ďurica és Burák ténykedett). Széteső, esetleges volt a ligetiek csapatjátéka, nem nagyon ölték magukat a győzelemért, nem is akadt kimondott gólszerzési lehetőségük. Az első lövést az 57. percben küldték kapura, aztán még két gyengét. Akárcsak az igyekvő, gürcölő, szimpla játékot pordukáló vendéglátók (Halenár helyezett lökete próbára tette Čobejt), akik korábban szinte leszaladták ellenfelüket a pályáról, szombaton azonban mintha takaréklelkesedéssel küzdöttek volna. A kevés nézők közül sokan mondták, a mutatott játékért egyik csapat sem érdemelt volna pontot.

Inter-Petržalka 0:0

Játékvezető: Havrilla, 1755 néző. Sárga lap: Burza, ill. Straka, Tchuř. INTER: Hýll– Čišovský, Šedivý, Kunzo, Opr-šal (84. Čech)–Burza, Mráz, Chalupka–Halenár–Lembakoali (87. Horváth), Šebo (77. Brezík). PETRŽALKA: Čobej– Maixner, Burák, Ďurica, Tchúř–Suchánek (88. Pinte), Kozák, Straka (90. Zárecký), Šoltis (68. Mikulič)–Krejčí, Mir. Kozák.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?