Drámai döntő Dorogon

Dorog/Dunaszerdahely. A két szomszédos területi szövetség megbízásából ismét a naszvadiak és a dorogiak közös szervezésében zajlott a női kézilabda Duna-kupa, amelynek a hét végén a magyarországi városban volt a zárótornája.

Dorog/Dunaszerdahely. A két szomszédos területi szövetség megbízásából ismét a naszvadiak és a dorogiak közös szervezésében zajlott a női kézilabda Duna-kupa, amelynek a hét végén a magyarországi városban volt a zárótornája. Izgalmakban bővelkedő döntőben a dunaszerdahelyi Tempo DAC hosszabbítás után egyetlen góllal verte a naszvadiakat, és másodszor nyerte a mérkőzéssorozatot. Szenci János, a csallóköziek edzője nem csak azért volt elégedett, mert csapata váratlanul lett kupagyőztes. „Az alapszakasz után jobb gólaránnyal a naszvadiak végeztek előttünk, a dorogi ráadás során a döntőben újra találkoztunk, s a rendes játékidő 24:24-re végződött. Következett a kétszer háromperces hosszabbítás, az első után 25:25 volt az állás, a másodikban csak mi dobtunk gólt, s drámai csatában győztünk. Ez volt a Duna-kupa 11. kiírása, s a sorozat a holtidényben nagyon hasznos felkészülési lehetőséget kínál a csapatoknak. Dorogon is jó mérkőzések voltak. Megtörtént az, amire az elején mi sem számítottunk: fiatal együttesünk – soraiban csak két tapasztalt játékos van – kellemes meglepetést okozva megnyerte a kupát, maga mögé utasítva a rutinosabb naszvadiakat.” Érdekesség, hogy a két csapat vasárnap (12.30) újra találkozik: a II. liga (harmadik vonal) tavaszi nyitányán a dunaszerdahelyiek Naszvadra látogatnak.

DOROGI KRÓNIKA. Elődöntő: Nyárasd–Tempo DAC 17:28, Dorog–Naszvad 28:29; döntő: Tempo DAC–Naszvad 26:25 – hosszabbítás után; a 3. helyért: Nyárasd–Dorog 22:27. A sorrend: 1. Tempo DAC, 2. Naszvad, 3. Dorog, 4. Nyárasd. A kupasorozat legjobbjai – góllövő: Szabó Veronika (Naszvad), mezőnyjátékos: Faragó Tímea (Tempo DAC), kapus: Farkas Erzsébet (Nyárasd). (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?