Döntetlen és vereség

Dunaújváros/Valencia. Az elmúlt hét végén több mérkőzést rendeztek a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A két magyar csapat közül a Dunaferr saját pályáján szenvedett vereséget spanyol ellenfelétől, míg a Ferencváros döntetlent ért el az Ibériai-félszigeten.

Dunaújváros/Valencia. Az elmúlt hét végén több mérkőzést rendeztek a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A két magyar csapat közül a Dunaferr saját pályáján szenvedett vereséget spanyol ellenfelétől, míg a Ferencváros döntetlent ért el az Ibériai-félszigeten.

DUNAFERR–ELIANA VALENCIA 22:23 (11:13), góldobók: Ferling 7, Szrnka 6, Bohus, Nagy I. 2-2, Pálffy, Szalobub, Sávolt, Gáspár, Bulath 1-1, ill. Morszkova 13, Medved 3. A jó kezdés (3:0) tiszavirág-életű volt, mert a vendégek gyorsan felzárkóztak, ettől kezdve fej fej mellett haladtak a csapatok. A szünet után már 15:11-re vezetett a Valencia, de később 16:16-ra módosult az eredmény. A spanyolok exszovjet klasszisa, Morszkova sorra dobta a gólokat, míg Pálffy három másodperccel a lefújás előtt a felső lécet találta el, így két győzelem után vereséget szenvedtek a dunaújvárosiak. A B-csoport 3. fordulójának másik eredménye: Podgorica (jugoszláv)–Gudme (dán) 32:23. Az állás: 1. Podgorica 4 pont (87:78), 2. Dunaferr 4 (70:64), 3. Valencia 2 (78:85), 4. Gudme 2 (72:80).

FERROBUS MISLATA–FERENCVÁROS 31:31 (15:14), a magyar góldobók: Farkas 10, Siti, Tóth E. 5-5, Pádár 4, Lőwy 3, Tóth, Mravíková 2-2. Remekül kezdett az FTC, és negyed óra elteltével az egyre jobb védekezésének köszönhetően már 10:7-re vezetett. Ezt követően rengeteg kiállítással sújtották a magyarokat, és a 28. percben már a hazaiaknál volt az előny. A szünet után a Fradi kiváló támadójátékkal 26:22-re elhúzott, de a spanyolok hat perccel a vége előtt egyenlítettek, s a hajrában már egyik csapat sem tudta kicsikarni a győzelmet.

A C-csoport 3. fordulójának további mérkőzése Hypo (osztrák)–Viborg (dán) 36:26, az osztrák együttesben Balogh Bea 7, Beli Rita 2 gólt szerzett. A csoport állása: 1. Ferrobus Mislata 5 pont, 2. Ferencváros 3, 3. Hypo 2 (90:83), 4. Viborg 2 (82:97).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?