Dióspatonyi rövidzárlat

Mocsonok/Dióspatony. A nyugat-szlovákiai V. liga, déli csoportjának 10. fordulójában vasárnap délután igazi csúcstalálkozó zajlott a mocsonoki futballpályán, ahol a dióspatonyiak vendégszerepeltek.

Mocsonok/Dióspatony. A nyugat-szlovákiai V. liga, déli csoportjának 10. fordulójában vasárnap délután igazi csúcstalálkozó zajlott a mocsonoki futballpályán, ahol a dióspatonyiak vendégszerepeltek. A vendéglátók a mezőny újoncaként nagy lépésekkel menetelnek, ez idáig csupán egyetlen alkalommal maradtak alul a pontvadászat összecsapásain. A csallóköziek pedig az eltelt kilenc fordulóban veretlenül vették az akadályokat. A forduló slágermérkőzésének kikiáltott párharcon a mocsonokiak fordulás után kerekedtek felül. Pontosabban a két vendégjátékos, a csapatkapitány Csicsai és Horváth kiállítása után kényszerítették térdre kettős emberhátrányban futballozó vetélytársukat. A vendégek kispadjáról hiányzott a vezetőedző Cséfai Tibor, aki az elmúlt napokban szolgálati úton Németországban tartózkodott. Segítőtársa, Rostislav Prokop, aki az ominózus párharcon kollégáját is helyettesítette a következő szavakkal értékelte a dióspatonyiak kudarcát. „Az első félidőben a hazaiak nagy fölényben futballoztak, ha értékesítik ziccereiket, akkor akár négygólos előnnyel vonulhattak volna félidei pihenőre. Szünet után először Csicsai Kornélnak mutatott piros lapot Štefanovič játékvezető. Hogy miért, arra nem tudok válaszolni, mert én jószerivel nem láttam szabálytalanságot. Megjegyzem, Kornélnak akkor már volt egy sárga lapos figyelmeztetése. Két perccel később Horváth Tamás szabálytalanságát újabb piros lappal, ráadásként 11-essel honorálta a sípmester. Téves döntésnek tartom, hiszen a hazai játékos nem volt gólhelyzetben, ráadásul a szabálytalankodó Horváth mögött még mindig volt dióspatonyi védő. Erik Palic a büntetőt hidegvérrel értékesítette, kettős emberhátrányban már nem voltunk partiban a jó képességű hazaiakkal. A csallóköziek ezúttal nem csupán veretlenségüket, hanem két labdarúgójukat is elvesztették, akikre fegyelmi büntetés is vár. Most már csak az a kérdés: bírói részrehajlás, vagy a játékosok taktikai fegyelmezetlensége lett a dióspatonyi remények sírásója? (ái)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?