Dióspatonyba jön a WTCR

Slovakia Ring

Július 13. és 15. között „szuper-versenyhétvége” vár az autósport rajongóira a dióspatonyi Slovakia Ringen, ugyanis itt rendezik meg a FIA ETCR és WTCR sorozat egyik futamát. 

A dióspatonyi létesítmény beugró házigazda lesz Argentína helyett, ahol törölték a versenyt. A helyszín módosítását még jóvá kell hagynia a FIA világtanácsának, amely csütörtökön ülésezik.

A Slovakia Ring immár hatodik alkalommal ad otthont a túraautók világbajnokságának, a korábban WTCC néven futó sorozat versenynaptárának 2012 és 2016 között volt része a dióspatonyi pálya.

A Slovakia Ringen a tervek szerint 28 autó áll majd rajthoz, természetesen nem fog hiányozni a rajtrácsról Michelisz Norbert sem, akinek szinte második hazai pályája a Slovakia Ring, hiszen mindig rengeteg szurkoló biztatja ezen a helyszínen.

A kamionok európai sorozatában, az ETCR-ben pedig Kiss Norbertnek szurkolhatnak a sportág szerelmesei. (bt, Slovakia Ring)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?