Deschamps azt állítja, jobban örül a döntetlennek a győzelemnél

Didier Deschamps

Didier Deschamps, a világbajnok franciák szövetségi kapitánya jobban örül a győzelemnél a döntetlennek, miután csapata szombaton 1-1-et játszott a magyarok ellen a Puskás Arénában a labdarúgó Európa-bajnokságon.

A szakvezető a német RTL csatornának adta elő meglepő okfejtését hétfőn arról, hogy pozitívan értékeli, hogy együttese nem nyert Budapesten.

"Mindig jobb határozott céllal nekivágni egy meccsnek" - utalt a portugálok elleni, szerdai mérkőzésükre. "Ha megvertük volna a magyarokat, akkor hat ponttal már továbbjutónak számítottunk volna, én pedig rotáltam volna a keretet, ahogy ilyenkor szoktam. Emiatt kevesebb automatizmus lenne a játékunkban, és esetleg kikapnánk a portugáloktól. Németország pedig legyőzné a magyarokat, és mi végül hat ponttal akár a harmadikok is lehetnénk."

Deschamps kiemelte ugyanakkor, hogy továbbra is a saját kezükben van a sorsuk a továbbjutást illetően.

Az F csoport záróköre előtt a franciáknak 4, a németeknek és a portugáloknak 3-3, a magyaroknak 1 pontjuk van. A harmadik fordulóban, szerdán Münchenben a házigazda Németország és Magyarország találkozik, míg Budapesten a Puskás Arénában Portugália-Franciaország összecsapást rendeznek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?