DEBRECEN–GYŐR 1:0 (1:0)

Debrecen, 4000 néző. Góllövő: Éger (45. – 11-esből).
Játékvezető:: Makai.
DEBRECEN: Tomic–Nikolov, Éger, Szekeres, Selymes (63. Szatmári)–Dombi (63. Flavio Pim), Habi, Kiss, Böőr, Halmosi–Sumudica (76. Andorka)
GYŐR: Sebők–Böjte, Stark, Nyilas, Geri–Németh (78. Oross), Kartelo, Miriuta (68. Kalina), Nagy T.

Debrecen, 4000 néző. Góllövő: Éger (45. – 11-esből).

Játékvezető:: Makai.

DEBRECEN: Tomic–Nikolov, Éger, Szekeres, Selymes (63. Szatmári)–Dombi (63. Flavio Pim), Habi, Kiss, Böőr, Halmosi–Sumudica (76. Andorka)

GYŐR: Sebők–Böjte, Stark, Nyilas, Geri–Németh (78. Oross), Kartelo, Miriuta (68. Kalina), Nagy T.–Nicsenko (60. Herczeg), Bajevski.

GÓL – 45. perc: Sumudica ugratta ki Dombit, akit a 16-oson belül Nyilas buktatott. A büntetőt Éger a jobbra mozduló Sebők mellett nagy erővel küldte a kapu jobb oldalába (1:0).

A játék képe alapján megérdemelten győzött a hazai együttes.

Mestermérleg

SZENTES LÁZÁR (Debrecen): Nagyon nehéz, nagyon küzdelmes mérkőzés volt, a második félidőben több lehetőségünk adódott a gólszerzésre, ám a kimaradt helyzetek miatt a mérkőzés végéig izgulni kellett, de az egy nullát is meg kell becsülni.

KIPRICH JÓZSEF (Győr ): Az első félidőben több ziccert hibáztunk el, a másodikban már a Debrecennek volt több lehetősége, de amíg nem kapunk egyforma feltételeket, addig nem is tudunk nyerni...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?