Davis gólja megváltást jelentett a DAC-nak

<p>Sokáig szenvedett, de végül Davis szabadrúgásgóljával 1:0-ra nyert a DAC a sereghajtó Senica ellen a labdarúgó Fortuna Liga 9. fordulójában.</p>

A meccs első percei tapogatózással teltek, majd a 10. percben Pačinda lövését Plach kapus védte. Negyedóra, húsz perc elteltével már a közönség is úgy gondolta, a sereghajtó ellen átütőbb teljesítmény kellene, és felhangzott az "Ébresztő!". A 30. percben Eric Davis hét méterről teljesen egyedül a kapu fölé bombázott. Öt perccel később már a szurkolók is keményebben fogalmaztak: "Kurvagyenge!" - zúgott a lelátóról. Egy dunaszerdahelyi kontra (!) után Ashiru került ziccerbe, de Plach kapus kiváló ütemben lépett ki. A senicaiak nem voltak megszeppenve,  Medveděv lövését kellett védenie Macejnek. Kevéssel a szünet előtt Ljubicic játszotta át magát a védelmen, de végül hosszan szöktette magát. A másik kapu előtt is volt helyzet, a közönség már fütyült. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"288595","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"480","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"393"}}]] A szünet után Vida váltotta Ashirut, az 50. percben volt is egy jó fejese, de fölément. A DAC birtokolta többet a labdát, és egyre gyakrabban volt a senicai kapu előtt a labda. Pačinda nagy helyzetét a 76. percben Plach védte bravúrral. A 80. percben Kalmár szabadrúgása a kapu fölé szállt. Két perccel később egy beívelt szabadrúgás után Divkovic a kapu mellé fejelt. A B-közép előtt rohamozott a DAC, a senicaiak már csak védekeztek. Négy perccel a lefújás előtt viszont jött Davis tökéletesen helyezett szabadrúgása, és tombolhattak a drukkerek - 1:0. A DAC sorozatban másodszor nyert, és maradt a negyedik helyen, de már csak egy pont a hátránya a Nitrával szemben. DAC-Senica 1:0 (0:0)Góllövő: Davis (86.)Sárga lap: Kalmár, ill. Richtárech, Vaščák.Játékvezető: ChmuraDAC: Macej - Zsivkovics, Huk, Šatka, Davis - Ljubicic - Pačinda (75. Čmelík), Pambou, Kalmár, Ashiru (46. Vida) - Malec (55. Divkovic).SENICA: Plach - Medveděv, Ranko, Jarabica, Podhorin - Duga, Krč (57. Richtárech) - Šefčík, Martišiak (75. Rigo) A. Kováč (63. Sarpei) - Vaščák.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?