Davenport elbúcsúzott

Los Angeles. A világranglista-vezető amerikai Lindsay Davenport ugyan legyőzte honfitársát, Serena Williamst, de az első szettet elvesztette, így kiesett a női teniszezők Los Angelesben zajló, 3 millió dollár összdíjazású világbajnokságán.

Los Angeles. A világranglista-vezető amerikai Lindsay Davenport ugyan legyőzte honfitársát, Serena Williamst, de az első szettet elvesztette, így kiesett a női teniszezők Los Angelesben zajló, 3 millió dollár összdíjazású világbajnokságán. Amennyiben az utóbbi időben bombaformában játszó Davenport két játszmában nyert volna, akkor riválisa búcsúzik el a további küzdelmektől.

A Vörös-csoport másik találkozóján Anasztaszja Miszkina simán nyert Jelena Gyementyjeva ellen, aki nyeretlenül fejezte be a világbajnokságot. A Fekete-csoportban a továbbjutását már korábban bebiztosító francia Amelie Mauresmo és orosz Marija Sarapova találkozott egymással. A kvartett első helyéről döntő mérkőzést előbbi nyerte két szoros játszmában.

Vörös-csoport: Davenport (amerikai, 1.)–S. Williams (amerikai, 7.) 3:6, 7:5, 6:1; Miszkina (orosz, 3.)–Gyementyjeva (orosz, 5.) 6:3, 6:3.

A csoport végeredménye: 1. Miszkina 2 győzelem/1 vereség (5:2), 2. S. Williams 2/1 (5:3), 3. Davenport 2/1 (4:3), 4. Gyementyjeva 0/3.

Fekete-csoport: Mauresmo (francia, 2.)–Sarapova (orosz, 6.) 7:5, 6:4.

A csoport végeredménye: 1. Mauresmo 3 győzelem/0 vereség, 2. Sarapova 2/1, 3. Kuznyecova (orosz) 1/2, 4. Zvonarjova (orosz) 0/3.

Az elődöntő párosítása: Miszkina–Sarapova, Mauresmo–S. Williams.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?