DAC: újabb értékes pont

Varannó. Zsinórban harmadik idegenbeli mérkőzéséről sem tért haza üres kézzel (Kysucký Lieskovec 2:0, Podbrezová 0:0) a bennmaradásért küzdő DAC, ezúttal Varannóban döntetlenezett.
VRANOV–DAC 0:0. Játékvezető: Ďuriš, 1000 néző. Kiállítva: Fabuľa (70., DAC).

Varannó. Zsinórban harmadik idegenbeli mérkőzéséről sem tért haza üres kézzel (Kysucký Lieskovec 2:0, Podbrezová 0:0) a bennmaradásért küzdő DAC, ezúttal Varannóban döntetlenezett.

VRANOV–DAC 0:0. Játékvezető: Ďuriš, 1000 néző. Kiállítva: Fabuľa (70., DAC). A dunaszerdahelyiek a sérült Loj, s a kiállítás miatt eltiltott Timko és Mohsen nélkül a következő összeállításban léptek pályára: Peško–Konečný, Olejník, Simon, Fabuľa–Bognár, Ashoubi, Horochonič, Javad–Lelkeš (75. Herczeg), Zlacký (65. Hrubina, 90. Buka). Színvonalas mérkőzést láttak a szurkolók, mindkét csapat támadófelfogásban futballozott. Az első félidőben egyértelműen jobbak voltunk, ám az irányzékkal baj volt, csak Konečný találta el a kaput. Szünet után kiegyensúlyozott csata zajlott a játéktéren, de kimaradtak a helyzetek. A 70. percben Fabuľa ütközött az egyik hazai csatárral, ezért Ďuriš játékvezető – szerintünk túl szigorúan – kiállította. Emberhátrányban sem vonultunk sündisznóállásba, azonban gólt nem sikerült szereznünk. Kis szerencsével győzhettünk volna – mondta lapunknak František Lunák, a DAC csapatvezetője. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?