Családi munkamegosztás

Perbete. Ezúttal a középmezőnyben tanyázó ifjabb Zahorcsek Zoltán végzett az élen, aki a 26. fordulót követően 156 pontjával a mezőny 163. helyezettje. Győzelmének hírét higgadtan fogadta. „Szerencsém volt, bejöttek tippjeink. Szándékosan használom a többes számot, hiszen nálunk családi szórakozás a tippelés.

Perbete. Ezúttal a középmezőnyben tanyázó ifjabb Zahorcsek Zoltán végzett az élen, aki a 26. fordulót követően 156 pontjával a mezőny 163. helyezettje. Győzelmének hírét higgadtan fogadta. „Szerencsém volt, bejöttek tippjeink. Szándékosan használom a többes számot, hiszen nálunk családi szórakozás a tippelés. Édesapám, idősebb Zahorcsek Zoltán és édesanyám, Zahorcsek Valéria nevére is küldünk be szelvényt. Ráadásul, öcsém, Szebasztián is gyarapítja a perbetei versenyzők táborát” – adta közre a családot érintő legfontosabb tudnivalókat e heti nyertesünk egyike.

Közben az is kiderült, egy ízben már édesanyja is bekerült a forduló legjobbjai közé. „Ha jól emlékszem, ez még a 22. fordulóban történt, amikor a hölgyversenyzők taroltak a férfiak kedvelt játékában. Akkor is tizenegy pontos szelvény volt a nyerő” – büszkélkedett a Zahorcsek család első tavaszi nagy fogásával a hagyományok folytatója.

Vajon milyen a tippelési stratégiájuk? „Nálunk munkamegosztás van. Figyelem az Új Szó sportrovatát, elsősorban a kelet-szlovákiai csapatok szereplését, a tabellákat. Nyugdíjas édesapámmal kombináljuk a várható eredményeket. Az egyik szelvényre a papírformaízű tippek kerülnek, a másikon jobbára a vaskos meglepetésekre voksolunk. A harmadik pedig az előző kettő egyvelege. Édesanyám szervezi a játékot, viszi el a postára feladni a szelvényeket. A borítékba rakott szelvények között ott lapul öcsémé is, ezzel postai költségeket takarítunk meg. Nálunk nincs rivalizálás, örülünk egymás sikerének. A győzelem, a nyeremény egyaránt a családban marad” – avatott be minket tippelési szokásaikba a harminckét éves fordulógyőztes. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?