Cibulková nem tart az elvárásoktól

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSPozsony. Matej Lipták, a szlovák női teniszválogatott kapitánya még nem döntötte el, Dominika Cibulková mellett kinek szavaz bizalmat a másik egyesben a hétvégi, Németország elleni Fed-kupa-meccsen.

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Pozsony. Matej Lipták, a szlovák női teniszválogatott kapitánya még nem döntötte el, Dominika Cibulková mellett kinek szavaz bizalmat a másik egyesben a hétvégi, Németország elleni Fed-kupa-meccsen. A Világcsoport pozsonyi negyeddöntőjében Daniela Hantuchová, Jana Čepelová és Magdaléna Rybáriková is pályára léphet. „A németek közül minden játékos ellen pozitív a mérlegem, Andrea Petkovicnak kifejezetten nem ül a játékom” – próbálta Rybáriková finoman befolyásolni a kapitányt a tegnapi pozsonyi sajtótájékoztatón (melyen a tartalék Anna Karolína Schmiedlová is részt vett).

Arról viszont, hogy az említett Petkovic fog-e játszani, még nem határozott a németek kapitánya, aki a világranglistán 9. Angelique Kerber mellett Julia Görgest és a párosspecialista Anna-Lena Grönefeldet nevezte a mérkőzésre.

„Számomra például a most csak 88. Görges a legkellemetlenebb közülük. Nagyon jól adogat, és az első-második labdából keményen támad – mondta Cibulková, akivel szemben az Australian Open döntője után nagyok az elvárások. – Igyekszem ezt pozitívan fölfogni, elvégre továbbra is csak egy teniszmeccsről, nem többről lesz szó.”

Ez a találkozó azonban Lipták szerint a Fed-kupa negyeddöntős párosításai közül a legnívósabb játékot ígéri. „Sabine Lisicki nélkül is ugyanúgy a németek az esélyesek, tapasztalt játékosaik vannak, ami fontos ebben a sorozatban, mivel sokszor ez és az érzelmek, a mentális felkészülés dönt ilyen helyzetekben” – tette hozzá a kapitány.

A szombaton kezdődő párharc műsorának sorsolását holnap tartják. (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?