Chacón újra Budapesten

Budapest. Megérkezett a magyar fővárosba Julio Pablo Chacón, aki szombaton, Szolnokon, a Tiszaligeti Sportcsarnokban, várhatóan 3500 néző előtt verekszik Nagy Jánossal a WBO kiskönnyűsúlyú (nagypehelysúlyú) interkontinentális bajnoki övéért.

Budapest. Megérkezett a magyar fővárosba Julio Pablo Chacón, aki szombaton, Szolnokon, a Tiszaligeti Sportcsarnokban, várhatóan 3500 néző előtt verekszik Nagy Jánossal a WBO kiskönnyűsúlyú (nagypehelysúlyú) interkontinentális bajnoki övéért. Az argentin exvilágbajnok, aki két és fél évvel ezelőtt Kovács István legyőzésével lett világelső, de címét tavaly októberben Glasgow-ban, a skót Scott Harrisonnal szemben elveszítette, pályafutása sorsfordító összecsapásának tartja a szombati mérkőzést.

Mit szól ahhoz, hogy milyen sokan kértek öntől autogramot az utasok közül?

Meglepett, miként az is, hogy már a Milánó-Budapest járaton sokan felismertek, és elbeszélgettek velem.

Lehet, hogy szeretik önt a magyar fővárosban?

Szerintem igen, annak ellenére, hogy a 2001-es, Kovács István elleni mérkőzésen biztosan nem zártak a szívükbe a magyarok. Nézze, az egy olyan meccs volt, amire egyrészt szívesen emlékszem, hiszen ekkor lettem világbajnok, másrészt még ma is bánt, hogy az ellenfelem megpróbált megalázni a szorítóban és azon kívül is.

Mit jelent az ön számára Budapest?

Egy gyönyörű várost, ahol két éve remekül éreztem magam, és már most is ugyanaz az érzésem, mint akkor, jóllehet csípős hideg fogadott.

Ugyanott fog lakni, ahol két éve, az Aquincum Hotelben...

Ahol hajnalig mulattam, miután legyőztem Kovácsot. Még egy szép emlék.

Milyen formában érzi magát?

Remek erőben vagyok, a mexikói Fernando Trejo elleni győzelmem után egy hónapot pihentem, majd két hónapot kemény felkészüléssel töltöttem szülővárosomban, Mendozában, illetve Buenos Airesben.

Milyen jelentőséget tulajdonít a Nagy János elleni szombati találkozónak?

Óriásit. Itt lettem világbajnok és úgy érzem, itt fogok elindulni a világbajnoki címem visszaszerzése felé.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?