Büntetőpárbaj után trónfosztás

Trónfosztás volt a naszvadi teremfocitornán, mivel a helyi SK-nak nem sikerült a címvédés. A polgármesteri kupát legalább egy éven át a kiskőrösiek őrizhetik.Naszvad.

Trónfosztás volt a naszvadi teremfocitornán, mivel a helyi SK-nak nem sikerült a címvédés. A polgármesteri kupát legalább egy éven át a kiskőrösiek őrizhetik.

Naszvad. Mindkét csapat ugyanannyi pontot szerzett, ám a döntetlennel zárult egymás elleni összecsapás után büntetőpárbaj következett, és ebben a vendégek voltak eredményesebbek.

„A második világháború utáni lakosságcserében érintett négy magyarországi település, Rém, Felsőszentiván, Kiskőrös és Nagyigmánd csapatait hívtuk meg, s hozzájuk csatlakozott még három együttes községünkből. Mindenki mindenkivel megmérkőzött, vagyis hat mérkőzés várt valamennyi csapatra. Az eredményekből is látható, hogy igyekeztek a résztvevők, három meccs kivételével szoros eredmény született. Senki sem állt be védekezni, a csatárok hatalmas lövéseket zúdítottak a kapura, ám a kapusok és a hátvédek megbízhatóan látták el feladatukat” – tájékoztatott a mérkőzéssorozat lefolyásáról Nemes Ferenc naszvadi klubtitkár.

A focitorna kezdőrúgását a hetvenkét éves Ledniczky János végezte el, akit hároméves korában szüleivel együtt telepítettek át egy Kiskőröshöz közeli faluba. Felnőttként első ízben három évvel ezelőtt látogatott haza, s azóta valamennyi tornát megtekintette. Ugyancsak exkluzív vendégnek számított a mátyusföldi nagyközségbe gyakorta visszajáró Fekete András, akit névre szóló mezzel lepett meg Haris József polgármester.

A tornagyőztes kiskőrösiek egy díszes, nagy méretű, vadonatúj serleget vehettek át a szervezőktől. Az eddigi kupa ugyanis végérvényesen a naszvadi SK birtokába került, mivel a csapat legutóbb három alkalommal hódította el a trófeát.

Meglepetést tartogattak az eredményhirdetés utáni percek, amikor a tornagyőztes vezetői ajándékcsomagot adtak át minden csapatnak. Az egyedi kollekció a Kiskőrösi Gondűző Lovagrend által nemrég lebonyolított verseny legjobb borfajtáit tartalmazta.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?