Bunda után börtön

Hanoi. Több mint száz személyt tartóztattak le a vietnami Ho Shi Minh városban labdarúgó-mérkő-zésekkel kapcsolatos illegális fogadások miatt. A rendőrség a razzia során 14 ezer dollárt, 52 mobiltelefont, továbbá nyolc tv-készüléket foglalt le.

Hanoi. Több mint száz személyt tartóztattak le a vietnami Ho Shi Minh városban labdarúgó-mérkő-zésekkel kapcsolatos illegális fogadások miatt. A rendőrség a razzia során 14 ezer dollárt, 52 mobiltelefont, továbbá nyolc tv-készüléket foglalt le. A lokál két tulajdonosát öt évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják, míg a fogadókra akár 19 ezer dolláros pénzbüntetés várhat. Szeptemberben hasonló okokból az egyik Ho Shi Minh városi bíróság 49 személyt ítélt letöltendő szabadságvesztésre: a hat szervező 2,5 és 4 év közötti börtönt kapott, a többiek, akik a téteket megtették, 9 hónaptól 3 évig terjedő időszakot lesznek kénytelenek büntetésvégrehajtási intézetben tölteni. A délkelet-ázsiai országban rendkívül népszerűek a jelentős európai futball-bajnokságok, sokan azonban nem elégednek meg az események szimpla követésével, az izgalmakat fogadásokkal igyekeznek növelni. Számos illegális hálózat működik országszerte, aminek többek között az is az oka, hogy a nagyon alulfizetett rendőrök gyakran maguk is érdekeltek a fenntartásukban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?