Buffon távozik a Juventustól, de nem akar visszavonulni

Gianluigi Buffon

A világbajnok kapus, Gianluigi Buffon az idény végén elhagyja a Juventus labdarúgócsapatát, de egyelőre nem szeretne visszavonulni.

A 43 éves futballista kedden kijelentette, nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését, de szívesen csatlakozna egy másik csapathoz, ha megfelelő és motiváló ajánlatot kap.

Buffon először 2001-ben igazolt a torinói klubhoz, amelyet csak a 2018/19-es idényre hagyott el, amikor a Paris Paris-Germain kapuját védte. A Juventussal tíz bajnoki címet és négy Olasz Kupát nyert, a válogatottal 2006-ban világbajnok lett.

Visszatérése óta tartalékként számítanak rá – a lengyel Wojciech Szczesny mögött –, a mostani szezonban csupán 12 meccsen lépett pályára. A búcsúmeccsére jövő szerdán kerülhet sor, amikor a Juventus az Atalantával találkozik a kupadöntőben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?