Brazíliába válthatnak repülőjegyet

Pozsony. Péntektől vasárnapig a fővárosi Mladosť sportcsarnokban rendezik az idei, brazíliai junior férfi kézilabda-vb egyik selejtező tornáját. Szlovákia ellenfelei pénteken Lettország (17.30), szombaton Portugália (11.00) és vasárnap Ausztria (13.00).

Pozsony. Péntektől vasárnapig a fővárosi Mladosť sportcsarnokban rendezik az idei, brazíliai junior férfi kézilabda-vb egyik selejtező tornáját. Szlovákia ellenfelei pénteken Lettország (17.30), szombaton Portugália (11.00) és vasárnap Ausztria (13.00). „Kiegyensúlyozott erőviszonyok várhatók, de szeretnénk megnyerni a tornát, és így kijutni a vb-re. Jó képességű játékosaink vannak ebben a korosztályban, bűn lenne kikapcsolni őket a nemzetközi vérkeringésből. Ez a csapat a kadettok között Eb-hatodik volt” – vélekedik Ernest Gubrický szövetségi edző. Különben Zoltán Heister 20 fős keretében van az érsekújvári Szapu Viktor, a dunaszerdahelyi Szabó Péter (Rába ETO) pedig a csapat egyik gólgyárosa. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?