BoxingONE: taroltak a komáromi Cápák

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSKomárom/Podgorica. A komáromi Cápák (Sharks) címvédőhöz méltó, magabiztos győzelmet arattak a Debrecen Thunders ellen a BoxingONE közép-európai amatőr ökölvívó-csapatbajnokság legutóbbi játéknapján.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Komárom/Podgorica. A komáromi Cápák (Sharks) címvédőhöz méltó, magabiztos győzelmet arattak a Debrecen Thunders ellen a BoxingONE közép-európai amatőr ökölvívó-csapatbajnokság legutóbbi játéknapján. A tavaly összesítésben a második helyen végző hajdúságiak jelentősen meggyengültek, több öklözőjük a másik debreceni klubba igazolt, árulta el lapunknak Győrfi György, a komáromiak edzője.

„A 69 kg-s bokszolójukkal is komoly gond volt, mivel Szilvai Lászlónak három és fél kiló súlyfölöslege volt. Hiába fogyasztott nagyon gyorsan, mérlegeléskor is 70,5 kg-ot nyomott, ami túl sok, így Rajcsányi Patrik meccs nélkül győzött – mondta Győrfi, aki minden védence teljesítményével elégedett volt a 19:2-es győzelem során. – A 91 kilós Erik Tlkanec az első menetben még nem érezte az ütőtávolságot, de aztán megfogadta a tanácsomat, és háromszor is padlóra küldte ellenfelét, ami úgy igazán lázba hozta a közönséget, bár ez magának a nehézsúlynak is köszönhető. Kisebb perpatvar a 64 kg-s Király Viktor meccsén támadt, aki a gongszó után is ütött, de mindez a bíró hibájából történt, aki a ring túlsó felében állt ekkor.”

A galántaiak gyors egymásutánban két mérkőzést is lejátszottak, előbb hazai környezetben fogadták a horvát Sesvete csapatát (a vendégek 14:7-re győztek), majd múlt vasárnap Podgoricában a helyi Falcons (18:2) bizonyult jobbnak a Kölyköknél (Kids). „Ahhoz képest, hogy mindkétszer kikaptunk, meg vagyok elégedve, a fiúk jól bokszoltak. Két súlycsoportban is még junior korú versenyzővel álltunk ki, akiknek ezek a meccsek a nemzetközi tapasztalatszerzésre voltak jók. Nem igazán zavar, hogy vesztünk, mert a nézők, látva a fiúk erőbedobását, így is elégedettek – nyilatkozta az Új Szónak Kovács Kid Tamás, a galántaiak edzője. – A Sesvete ellen majdnem a teljes horvát válogatott ellen léptünk kötelek közé, és mégis nagyon jól helytálltunk, Podgoricában pedig, a közönség reakciója szerint is, a nagyon jól teljesítő Tankó Vilinek és Filip Mészárosnak is meg kellett volna nyernie a meccsét, de a montenegrói pontozóbírák másképp látták. De így is jókedvűen, bár egy kicsit fáradtan utaztunk haza.” (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?