Bosszantó Penksa-baki

Vágsellye. Döntetlennel (1:1) zárult a privigyeiek vágsellyei vendégjátéka. A szívós újonccsapat a meccs elején ritkán látható potyagóllal szerzett vezetést: Uškovič 40 méteres erőtlen szabadrúgásánál a bizonytalan Penksa addig ügyetlenkedett, míg saját hálójába ejtette a labdát.

Vágsellye. Döntetlennel (1:1) zárult a privigyeiek vágsellyei vendégjátéka. A szívós újonccsapat a meccs elején ritkán látható potyagóllal szerzett vezetést: Uškovič 40 méteres erőtlen szabadrúgásánál a bizonytalan Penksa addig ügyetlenkedett, míg saját hálójába ejtette a labdát. Nem ez volt a Rózsahegyről érkezett 21 esztendős kapus első hatalmas bakija, hiszen két hete a tőketerebesiek ellen egy 35 méterről eladott lövés kötött ki a hálójában, de Rimaszombatban is az ő lelkén szárad a gömöriek első találata. A gól után gyorsan magukhoz tértek a mátyusföldiek, és egyenlítettek: Lalák 18 méteres jól helyezett bombája a bal alsó sarokban kötött ki. Ezután is rohamoztak a vágsellyeiek, ám helyzeteiket elpuskázták. A higanymozgású Vencel vitte a prímet, legalább öt ziccert hagyott ki. Remek formában védett Furka, a privigyeiek kapusa, aki bravúrok sorozatát mutatta be, s amikor már ő is verve volt, a felső léc segített neki. „Ilyen gólt nem szabad kapunk. Sajnos, nem ez volt az első ilyen eset. A kapushiba ellenére nyernünk kellett volna, hiszen utána még sok lehetőségünk volt, nagy kár, hogy valamennyi kimaradt. Szebb névnapra számítottam, de hát ilyen a foci“ – mondta lapunknak Dékány Lajos, a Duslo csatára. Szinte madarat lehetett volna fogatni a meccs után Jaroslav Fábryval, a vendégek mesterével: „Bravúrnak számít a pontrablásunk, féltem, nehogy kiadós zakót kapjunk. Örömömet tetézi, hogy edzőként első alkalommal nem távozom lógó orral Vágsellyéről, legutóbb például egy hatossal mentünk haza…“ Ladislav Totkovič, a Duslo szakvezetője: „Hihetetlen potyagólokat kapunk, ez nem mehet így tovább. Gondban vagyok, hogy ki védjen szombaton a Tatran ellen. Sajnos, nincs nagy választék. Anda Attila miután letöltötte eltiltását, ujjtörést szenvedett, így Penksán kívül csak a 19 éves Juraj Chrust áll a rendelkezésemre, aki még egyetlen I. ligás meccsen sem védett.“ (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?