Bombariadó a buszban

Pozsony/Zólyom. Bombariadó késleltette a Slovan tegnapi útrakelését. Az indulás előtt egy telefonhívást kaptak, melyből kiderült, hogy bombát helyeztek el a buszban. Kutatni kezdtek utána a tűzszerészek, de szerencsére nem találtak semmit.

Pozsony/Zólyom. Bombariadó késleltette a Slovan tegnapi útrakelését. Az indulás előtt egy telefonhívást kaptak, melyből kiderült, hogy bombát helyeztek el a buszban. Kutatni kezdtek utána a tűzszerészek, de szerencsére nem találtak semmit.

Három hazai játékos és a hat métkőzésre eltiltott Zdeno Cíger nélkül zajlott tegnap a jégkorong ST Extraliga elődöntőjének ötödik összecsapása. A Slovan csapatkapitányának nem kegyelmezett meg a Pro-Hokej versenyirányító bizottsága, hiába kérte klubja egy nappal korábban, hogy töröljék eltiltásának hátralévő részét, vagyis második felét. A zólyomiak pedig azért nem játszhattak, mert nem kis szerepet vállaltak a vasárnap esti, pozsonyi bíróverésből. Mint írtunk róla, a Slovan–Zvolen mérkőzésen Martin Mráz ökölvívó módra megsorozta Lauff játékvezetőt, csapattársai, Martin Bartek és Peter Krátky pedig nem szemlélték tétlenül a történéseket. Eltiltásukról várhatóan ma dönt az illetékes bizottság.

Nélkülük zajlott a két csapat ötödik összecsapása, 60 perc után nem dőlt el, következett a hosszabbítás, amely ismét a hazaiak győzelmét hozta.

ZVOLEN–SLOVAN 2:1 (0:0, 1:0, 0:1 – 1:0), g.: Rajčák (25.), Majeský (66.), ill. Vlk (53.).

A négy győzelemig tartó párharc állása: 3:2 a zólyomiak javára. Legközelebb csütörtökön a Slovan jegén találkozik a két csapat. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?