Bizonytalanság Kassán

Pozsony. Öt nappal ezelőtt ért véget a labdarúgó Szuperliga őszi idénye. Két klubban, a kassai FC-ben és a pozsonyi Slovanban igencsak feszült a helyzet.

Pozsony. Öt nappal ezelőtt ért véget a labdarúgó Szuperliga őszi idénye. Két klubban, a kassai FC-ben és a pozsonyi Slovanban igencsak feszült a helyzet. Kelet-Szlovákiában senki, talán még az olasz Borriero úr sem tudja a választ a hogyan továbbra; a kékek kispadjára pedig ismert (külföldi?) edzőt szeretnének szerződtetni.

Felettébb nehéz helyzetben van Erik Bogdanovský, az utolsó előtti helyen tanyázó FC Košice edzője, aki könnyen lehet, hogy napokon belül mégis hátat fordít a Csermely-völgyi stadionnak. Kilenc játékos ugyanis a távozás mellett döntött (tegnapi hír szerint Milan Jambort a Videoton szeretné leigazolni), mégpedig azért, mert már negyed éve nem kapott fizetést. Az olasz klubtulajdonos meg hallgat, úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Bogdanovský azt állítja, ha mindenki maradna, akkor a középmezőnyben végezne a gárda. Hétfőn letelik a futballisták szabadsága, s elválik, kikkel is számolhat a szakvezetés.

Egyelőre nem tudni, marad-e Miroslav Svoboda, a Slovan edzője, aki a közelmúltban Jozef Prochotskýtól vette át a stafétabotot. A B-csapat korábbi trénere valamelyest felrázta a kékeket, akik ugyan a 7. helyen végeztek, ám csak öt ponttal gyűjtöttek kevesebbet, mint a 4. helyen tanyázó rózsahegyiek. Roman Dubeň klubigazgató szerint a jövő hét végéig eldől, ki is irányítja majd a gárdát. A jelöltek közt található Marijan Vlak, a Ferencváros egykori vezetőedzője, Stanislav Griga, Pecze Károly és Dušan Radolský, valamint három csehországi szakvezető (Jozef Chovanec, Dušan Uhrin, Jozef Jarabinský) is. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?