Bíróverés a zselízi pályán

Zselíz. Izgalmas és egyúttal kellemetlen közjáték zavarta meg a lévai területi bajnokság vasárnapi 19. fordulójának zselízi összecsapását.

Zselíz. Izgalmas és egyúttal kellemetlen közjáték zavarta meg a lévai területi bajnokság vasárnapi 19. fordulójának zselízi összecsapását. Történt ugyanis, hogy három perccel a találkozó lefújása előtt, 3:0-ás hazai vezetésnél Peter Éhn, a vendégek kapusa vulgáris kifejezésekkel kommentálta Roman Moravčík játékvezető egyik ítéletét, ráadásul kiütötte kezéből a piros lapot. Ami ezután történt, nem illett a (foci)húsvét milliőjébe. A hontvarsányiak impulzív hálóőre ugyanis ökölvívót idéző mozdulatokkal fejezte ki nemtetszését, aminek a sípmester látta kárát. A sértett a szabályok szellemében nem csak a bunyós futballistát, hanem a fivére segítségére siető Jaroslav Éhnt is kiállította. A zselízi focimatiné így idő előtt fejeződött be. A meccs krónikájához tartozik, hogy a hazaiak ziccereinél a vendégkapus általában a helyén volt, olykor parádés védéseket produkált. „A találkozó előtt elkönyveltük, hogy a tabella harmadik helyén tanyázó hazaiak az esélyesek, hiszen mi csupán a tizennegyedik helyen szerénykedünk. Sajnos a játékvezető ítéleteivel hergelte a focistákat. Mi úgy észleltük, hogy védőjátékosunk, Peter Chebeň fűre kerülése után a bíró nem sípolt, ezután a hazaiak Forró révén betaláltak a kapunkba. Természetesen, elítélem a két forrófejű játékosunk viselkedését, a legszigorúbb büntetést kérem majd számukra a fegyelmi bizottság ülésén. Érzésem szerint azonban a játékvezető jobban védhette volna Chebeň testi épségét”– vélekedett az esetről Csomor Imre, a vendégek klubelnöke. „A szögletrúgás után a zselíziek szabálytalankodtak, amit én azonnal le is fújtam. Sajnos, a vendégkapus ezt nem vette észre, és megtámadott” – ecsetelte a történteket Roman Moravčík. Érdekességként említjük meg, hogy a hontvarsányiak kapusa, aki egykor a zselíziek mezét viselte, labilis idegzetű játékosként maradt meg a hazaiak emlékezetében. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?