Benkő Zoltán döntős K-1 1000 méteren

Peking |

<p>Benkő Zoltán kajak egyes 1000 méteren bejutott a pénteki döntőbe, miután középfutamában a harmadik helyen végzett. A Győri Graboplast VSE 25 éves lapátforgatója a második futamba kapott besorolást, és akárcsak az elsőből, innen is az első három csatlakozott a finálés szereplést már hétfőn kiharcoló három kajakoshoz.</p>

Az ebben a számban vb-4. és Eb-2. magyar versenyző jól rajtolt, az élre is állt, de vele tartott a horvát Stjepan Janic, a német Max Hoff és a portugál Emanuel Silva is. A táv felénél Janic állt az élre, egy fél hajónyi előnyre tett szert, majd a finisben Hoff vette át a vezetést, a harmadik helyért pedig nagy csata alakult ki Benkő és Silva között. A portugál a végén berúgta hajóját, de Benkő így is egy hajszállal megelőzte őt. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?