Balogh Norbert Palermóba igazolt

Debrecen. Az olasz élvonalban szereplő Palermo labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a Debrecentől távozó Balogh Norbert. Az olasz klub 2,2 millió eurót fizetett a játékosért. A 19 éves csatár a Palermo negyedik új játékosa a téli átigazolási időszakban. Szerződése 2020.

Debrecen. Az olasz élvonalban szereplő Palermo labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a Debrecentől távozó Balogh Norbert. Az olasz klub 2,2 millió eurót fizetett a játékosért. A 19 éves csatár a Palermo negyedik új játékosa a téli átigazolási időszakban. Szerződése 2020. június 30-ig szól, és a tavaszi idényben a 22-es számú mezben lép majd pályára.

A debreceni klub képviselői felhívták a figyelmet arra, hogy a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini a közelmúltban azt nyilatkozta: ötmillió eurót fizetnek a magyar labdarúgóért. Ezzel kapcsolatban a klubvezető a DVSC-nek küldött válaszában úgy fogalmazott, hogy az általa említett összeg magában foglalja a játékos négy és fél éves fizetését is, amely 2,8 millió euró. „Ő az új Edinson Cavani” – jegyezte meg Zamparini.

A debreceni nevelésű Balogh eddigi pályafutása során 33 NB I-es találkozón játszott és öt gólt szerzett. Korábban tagja volt az utánpótlás-válogatottnak.

A Palermo 19 forduló után a húszcsapatos Serie A tabellájának 16. helyén áll. Davide Ballardini vezetőedzőt hétfőn menesztették, utódja az argentin Guillermo Barros Schelotto lett, aki a mostani idényben a harmadik edzője a csapatnak. Zamparini hivatalba lépése, 2002 júliusa óta harminc edzőváltás történt a csapatnál. (MTI, origo)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?