Bakui kedélyborzolás

Baku/Pozsony. Szlovákia női kézilabda-válogatottja eddig sikeresen veszi az akadályokat a 2003. évi világbajnokság selejtezőjének első körében. Macedónia kétszeri legyőzése után szerdán Bakuban Azerbajdzsán is meghajolt (28:24) Vojtěch Mareš védenceinek tudása előtt.

Baku/Pozsony. Szlovákia női kézilabda-válogatottja eddig sikeresen veszi az akadályokat a 2003. évi világbajnokság selejtezőjének első körében. Macedónia kétszeri legyőzése után szerdán Bakuban Azerbajdzsán is meghajolt (28:24) Vojtěch Mareš védenceinek tudása előtt. A tapasztalt cseh szakembert arról kérdeztem, mivel elégedett csapata eddigi szereplésében, és mi okoz neki fejtörést. „A hat pont megszerzése mindenképpen jót jelez, és az is megörvendeztetett, hogy Kumanovóban nyertünk. Szombatig ott már régen nem nyert senki. Csapatom a nagysurányi meccsen játszott elképzelésemnek megfelelően, vagyis gyors, állandó mozgáson alapuló kézilabdát. Aztán már voltak hibák is, kiütköztek védenceimen az idegen környezet zavaró körülményei. Szerencsére rendre megtaláltam a megfelelő összeállítást, olyanokból, akik jobban elviselték a fárasztó napok terheit.”

Valóban leterhelő időszakon van túl a válogatott, főleg a sok utazás és a vendéglátók furfangos viselkedése miatt. Bakuban önkényesen lerövidítették az edzésidőt, a megrendelt spagetti helyett burgonyával tálalt menüt szolgáltak fel, s a szállodában az apró állatkák jelenlétén kívül még patkányhajszolásban is volt részük. „Néhány üveg is landolt a pályán, egy a hátamat érte. A zavaró hatások lecsapódtak a csapat játékán is. Az első félidőben 11 ziccert, köztük három hetest hagytunk ki. Ha értékesítjük őket, nem 12:10-es vezetéssel fordulunk. Ez bonyolította a helyzetünket. A második játékrész közepére nyolc góllal elhúztunk, utána üresjárat következett, és a vendéglátók feljöttek háromra. Izgalmas percek után a hajrát mi bírtuk jobban” – összegezte az ázsiai út tapasztalatait Vojtěch Mareš. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?