Bajnokvárás csikócsapattal

Galánta/Komárom |

<p>Ringcsaták sokasága lesz ma és holnap a mátyusföldi járási székhely sportcsarnokában. Az eseménysorozat kicsúcsosodása pedig a ma esti (19.00) Galanta Kids–Komárno Sharks BoxingONE Championship (B1) közép-európai csapatbajnoki meccs. Először találkozik a két együttes a sorozatban.</p>

„Nem változtatok a csapat összeállításán, ugyanazokat küldöm ringbe, mint a győriek elleni összecsapáson. Továbbra is fiataljaimban bízom, fejlődjenek mérkőzésről mérkőzésre – tájékoztatott elvárásairól Kovács Tamás, a vendéglátók vezetőedzője. – A legutóbbi győztessel bokszolunk. Nem a komáromiakkal, hanem lényegében a magyar válogatottal, londoni olimpikonokkal találjuk magunkat szemben. Jó mérkőzéseket várok, az a lényeg, hogy helytálljon a csapat. Csoda lenne, ha nyerni tudnánk.”

Óvatos a mérkőzés előtt Győrfi György, a komáromiak vezetőedzője, ami abból adódhat, hogy átélt már sok váratlan helyzetet az idegenbeli szorítóban, galántai B1-es tapasztalata viszont még neki sincs. „Tavaly megnyertük a bajnokságot, múlt héten a szabadkaiakat is leléptük – jelzi, hogy ezúttal se mondanak le a győzelemről, csak éppen előre nem tudni, mit hoznak a hét súlycsoport ringcsatái. – Erre a meccsre is felkészültek a gyerekek, szoros összecsapáson szeretnénk helytállni, és két ponttal győzni. Meg úgy bokszolni, hogy elégedett legyen a közönség, melynek soraiba komáromi szurkolókat is várunk. Talán Szellő Imre is ringbe léphet, így vele kiegészülhet a múlt héten győztes csapatunk.”

A B1-es mérkőzés előtti délutánon és holnap délelőtt (9.30) rendezik a Galánta Díja kétnapos ökölvívótornát. „Azok bokszolhatnak, akik nem jutnak szóhoz a BoxingONE-ban. Ifjúsági és felnőtt kategóriában is lesznek meccsek” – árulta el a hétvégi mátyusföldi bokszcsemegére csalogató Kovács Tamás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?