Bajnok a trencséni csapat

ÖSSZEÁLLÍTÁSTrencsén. Két fordulóval a Fortuna Liga vége előtt, egy étterem tévéjére tapadva ünnepelhette története első bajnoki címét a trencséni labdarúgócsapat. Az AS ugyanis már kedden lejátszotta saját mérkőzését a 31.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Trencsén. Két fordulóval a Fortuna Liga vége előtt, egy étterem tévéjére tapadva ünnepelhette története első bajnoki címét a trencséni labdarúgócsapat. Az AS ugyanis már kedden lejátszotta saját mérkőzését a 31. fordulóban (1:0- ra győzött Besztercebányán), így a szerda esti Žilina–Slovan találkozón született 2:1-es vendéggyőzelem után vált biztossá, hogy az egyetlen rivális zsolnaiak már nem dolgozhatják le velük szembeni nyolcpontos hátrányukat a tabellán.

„Boldog és elégedett vagyok. Ebben az évben minden várakozáson felül sikerült. Európa ligás szereplést érő helyen akartunk végezni, a BL-selejtező hab a tortán – nyilatkozta Martin Ševela, a trencséniek vezetőedzője. – A Szlovák Kupát is megnyertük, ami jelzi, hogy magas szinten dolgozunk a klubban. A csapatban kitűnő a hangulat, az egyesületnek megvan a maga filozófiája, amellyel mindannyian egyetértünk.”

Az 1992-ben alapított klub az 1997/98-as szezonban szerepelt először a szlovák élvonalban. Eddigi legnagyobb sikere a tavalyi második hely volt. (SITA, TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?