„Az öngól is gól...!”

Borbély Balázs, a szuperligás ligeti labdarúgócsapat tehetséges hátvédje egy hónapon át makacs hasfalsérüléssel bajlódott. Szombatra azonban felépült, s pályára léphetett a rózsahegyiek elleni slágermérkőzésen. Feladatát kitűnően látta el, hiszen Oravecnak nem sikerült gólt lőnie.

A púchovi Breška (jobbról) Sedlák és Suchý mellett kapura tör a Slovan elleni (1:1) bajnoki találkozónTASR-felvétel Teljesítményeden nem látszott meg a hosszabb kényszerpihenő, hiszen a házigazdák leggólveszélyesebb játékosa, Oravec nem sok vizet zavart a rózsahegyi rangadón. Ezt bizonyítja az is, hogy a 80. percben lecserélték őt...

A szokásosnál jóval lámpalázasabb voltam, de ez érthető is, hiszen éppen az éllovas ellen szerepeltem ismét a kezdőcsapatban. Az a legfontosabb, hogy nyertünk, az már más lapra tartozik, milyen góllal. Az öngól is gól; éppen annyit ér, mint egy látványos akciógól!Egyszer már-már úgy tűnt, Oravecnak sikerül a hálóba találnia, lefordult rólad, látványosan tisztára játszotta magát, ám a labda a kapufán csattant. Ennél a táma-dásnál mintha egy kicsit elméláztál volna?

Nyilvánvaló szabálytalanság előzte meg az akciót. Mindketten felugrottunk fejelni, a házigazdák csatára csak úgy tudta megszerezni a labdát, hogy a levegőben ellökött. A játékvezetőnek látnia kellett volna ezt a nyilvánvaló szabálytalanságot. Szerencsénkre Oravec pontatlanul célzott. Ezt követően nagy nyomás nehezedett a kapunkra, de kitűnően védekeztünk, főleg Lipčák kapus remekelt, és sikerült megtartanunk a találkozó első perceiben szerzett előnyünket.Kaptatok-e különprémiumot a rózsahegyi sikerért?

Nem! Csak a bajnoki címért, valamint az európai kupaszereplés kiharcolásáért jár majd jutalom.Mit mondott Dušan Galis vezetőedző az újabb idegenbeli bravúr után?

Teljes mértékben elégedett volt az eredménnyel, a játékkal viszont nem; de egy slágermérkőzésen szerinte is a pontszerzés az elsődleges cél. A mérkőzés elemzését hétfő estére halasztotta, mert sietett szülővárosába, Alsókubinba.Három fordulóval az őszi idény befejezése előtt, hárompontos hátránnyal a harmadik helyen tanyáztok. Ha így folytatjátok, akkor rövidesen listavezető lesz a Petržalka.

Egyelőre még nem gondolunk az első helyre; a következő, eperjesiek elleni hazai meccsünket kell megnyerni. Azzal is elégedettek lennénk, ha az első felvonást követően dobogós helyen végeznénk. Tavasszal aztán......harcba szálltok a bajnoki címért?

Miért ne?!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?