Az ekeli kapus bakija

Ekel. A gólhelyzeteiket elpuskázó hazaiak egyetlen szarvashibájából pontot érő találatot szereztek a vendégek a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának
szombati ekeli találkozóján. A hazaiak nem küldhették pályára a sérüléssel bajlódó japán légiósukat, Ueno Hirokit, aki tavasszal több ízben is a hálóba talált.

Ekel. A gólhelyzeteiket elpuskázó hazaiak egyetlen szarvashibájából pontot érő találatot szereztek a vendégek a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának

szombati ekeli találkozóján. A hazaiak nem küldhették pályára a sérüléssel bajlódó japán légiósukat, Ueno Hirokit, aki tavasszal több ízben is a hálóba talált. Hazai támadásokkal indult a párharc. A 10. percben a kollektíva másik japán tagja, Kensuke bal alsó sarokba tartó lövését hárította Melíšek, a D. Ohaj együttesének kapusa. A 17. percben szabadrúgáshoz jutottak a vendéglátók. Szűcs 22 méterről kapura célzott, a labda a bal felső sarokban landolt. A 30. percben Banda jobb alsó sarokba tartó lövésénél, öt perc elteltével pedig Ódor gólveszélyes fejesénél újra a vendégcsapat legjobbja, Melíšek jeleskedett. Ezt követően Halász kihagyott ziccere borzolta a drukkerek kedélyeit. A vendéglátók egyenlítő gólját a hazai kapus figyelmetlensége okozta. Mautner ugyanis nem észlelte, hogy a D. Ohaj csatára Vl. Filo, az alapvonalon túlról visszatért a játéktérre. Az ekeliek hálóőre játékostársához gurított labdájára lecsapott az ellenfél szemfüles játékosa, aki nagy hidegvérrel az üres kapuba célzott. Anton Grajcár edző védenceitől ezen a délutánon elpártolt a szerencse. Halász ismét faképnél hagyta őrzőit, ám ezúttal sem tudott a kapuba találni. A 72. percben szabadrúgást végeztek el a vendéglátók: Szűcs bal felső sarokba tartó sistergő bombáját azonban Melíšek szögletre tenyerelte.

OKOLIČNÁ NA OSTROVE–DOLNÝ OHAJ 1:1 (1:1). Gólszerzők: Szűcs (17.), ill. Vl. Filo (42.). Sárga lap: Somogyi, Halász, ill. Majerčík, Hatala. Játékvezető: Marcinát, 250 néző. OKOLIČNÁ N/O.: Mautner–Somogyi, Bartal, Ódor, Halász, Meleg, Bazsó (55. Kreitz), Machata, Szűcs, Banda, Kensuke. D. OHAJ: Melíšek–Mar. Palacka, P. Majerčík, J. Filo, O. Majerčík, St. Palacka, Jur. Péteri, Mart. Péteri, Hatala (90. Feješ), Porubský, Vl. Filo. (ái)

EDZŐI VÉLEMÉNY

Anton Grajcár (Okoličná n/O.): „Helyzeteink alapján már az első félidőben három góllal vezethettünk volna. Szüntelenül a vendégek térfelén zajlott a küzdelem. Jól játszottunk, sajnos ziccerek sokaságát hagytuk kihasználatlanul. Az ellenfél verhető volt, ennek ellenére mégis pontot zsákmányolt. Ehhez elég volt kapusunk egyetlen megingása. Menet közben formáljuk a csapatunkat. Ehhez a munkához türelemre, elegendő időre van szükség.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?