AZ EDZŐK MONDTÁK

DUŠAN GALIS (Petržalka): „Drámai mérkőzést láthatott a szépszámú közönség. A játék azonban nem mindenkinek tetszett. Mégpedig azért, mert jobbára csak küzdötték a futballt a csapatok. Azért nem sikerült megnyerni a rangadót, mert Kinder kihagyta a tizenegyest. Ha belövi, akkor térdre kényszerült volna a Slovan.

DUŠAN GALIS (Petržalka): „Drámai mérkőzést láthatott a szépszámú közönség. A játék azonban nem mindenkinek tetszett. Mégpedig azért, mert jobbára csak küzdötték a futballt a csapatok. Azért nem sikerült megnyerni a rangadót, mert Kinder kihagyta a tizenegyest. Ha belövi, akkor térdre kényszerült volna a Slovan. Bosszant, hogy egyesek igencsak fegyelmezetlenül játszottak a hajrában, emiatt ketten is a kiállítás sorsára jutottak.”

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „Sajnos, elmaradt a várakozástól a rangadó, küzdeni akarásból azonban jelesre vizsgáztak a játékosok. Ismét bebizonyosodott, hogy ha valaki fegyelmezetlenül játszik, akkor erre alaposan ráfizet. Az első félidő utolsó másodperceiben Mojics teljesen feleslegesen szabálytalankodott, s a kiállítás után nemsokára kaptunk is egy gólt. A mérkőzés hajrájában azonban fordult a kocka, s mi játszhattunk fórban, amit ki is használtunk. Ha egy kis szerencsénk van, a győzelmet is megszerezhettük volna. Cseh bírótól már régen láttam ilyen gyenge teljesítményt. Az ellenünk megítélt tizenegyes nem volt jogos!”

JOZEF BUBENKO (Inter): „Az első félidőben tragikus teljesítményt nyújtottunk. Némely játékosok két hónapon át becsületesen készülnek, s amikor eljön a nyitómeccs, elemi hibákat vétenek. Bosszant, hogy meg sem kíséreltük az egyenlítést, s beletörődtünk a vereségbe.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „Az előkészületi meccseken felemás eredményeket értünk el, s éppen ezért eléggé tartottam a bajnok elleni összecsapástól. A fiúk azonban kellemesen megleptek az első félidőben. Teljes mértékben kihasználták a pozsonyiak hibáit. Örülök, hogy 3:2 után ismét átvettük a kezdeményezést, és sikerült nyernünk a fővárosban.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (FC Košice): „Egyszerűen megijedtünk a győzelemtől. Úgy futballoztunk 2:0 után, mintha nem mi vezetnénk, hanem az ellenfél. A Púchov ismét bizonyított, mert kétgólos hátrányban is nyugodtan, támadó felfogásban futballozott. Ha viszont 2:1-es vezetésünknél Lelkeš kihasználja a ziccert, minden bizonnyal megnyertük volna a találkozót. ”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Egy pontért jöttünk Kassára, s ezt sikerült kiharcolnunk. A szünetben azt mondtam a játékosoknak, hogy többet fussanak, s a középpályások is gyakrabban zárkózzanak fel. A hajrában ha egy kis szerencsénk van, akár a győztes gólt is belőhettük volna. Mindent összevetve igazságos eredmény született.”

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „Két pontot veszítettünk, ugyanis az első félidőben csak vergődtünk, átengedtük a kezdeményezést az eperjesieknek. Fordulás után hiába kerültünk nagy fölénybe, csak egyenlíteni sikerült, a győztes gólt nem és nem tudtuk belőni.”

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Igazságos eredmény született, az első félidőben sokkal jobban játszottunk, mint a házigazdák. Sikeresen kezdtük a kiesés elleni harcot, hiszen pontot szereztünk idegenben.”

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Kicsit tartottam a találkozótól. Többször is figyelmeztettem a játékosokat, nehogy lebecsüljék az ellenfelet. Örülök, hogy végül is mi nyertünk, ám elismerem, hogy az utolsó helyen tanyázó csapat sok borsot tört az orrunk alá.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Irreális talajon került sor a mérkőzésre, s ez erősen rányomta bélyegét a játékra. A rossz pálya ellenére érdekes volt az összecsapás; annak ellenére, hogy vereséget szenvedtünk a listavezető otthonában, elégedett vagyok a mutatott játékkal.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?