AZ EDZŐK MONDTÁK

STANISLAV GRIGA (Dubnica): – A mai vereség érdekessége, hogy sokkal jobban játszottunk, mint az Inter ellen. Könnyebben kerültünk helyzetbe, játékosaim jobban mozogtak. E tekintetben tehát nem lehetek elégedetlen, viszont elgondolkodtató, hogy sem gólt, sem pontot nem szereztünk.

STANISLAV GRIGA (Dubnica): – A mai vereség érdekessége, hogy sokkal jobban játszottunk, mint az Inter ellen. Könnyebben kerültünk helyzetbe, játékosaim jobban mozogtak. E tekintetben tehát nem lehetek elégedetlen, viszont elgondolkodtató, hogy sem gólt, sem pontot nem szereztünk.

ANDREJ DAŇKO (Košice): – Bár fizikailag nem tartozunk a legfelkészültebb együttesek közé, meglepetésre sikerült mind a három pontot begyűjtenünk, tehát maximálisan elégedett vagyok. RÓBERT PALDAN (Trenčín): „Az első félidőben félénken játszottak a fiúk, nem csoda, hogy nyomás alá kerültek. Fordulás után azonban rákapcsoltak és egyenrangú partnerei voltak az ellenfélnek. A második félidőben nyújtott teljesítmény láttán úgy gondolom, a döntetlen igazságosabb lett volna.

LEOŠ KALVODA (Žilina): – Az első 45 percben mi voltunk aktívabbak, a másodikban a házigazdák játszottak fölényben. A látottak alapján az eredményt igazságosnak tartom.

JOZEF ŠURAN (Púchov): – Két különböző félidőt produkáltunk ezen a meccsen. Mindkét csapat rengeteg helyzetet dolgozott ki, mi elsősorban a kapusunknak köszönhetjük, hogy csak egy gólt kaptunk, a győzelem az ő érdeme.

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): – Az utolsó percig izgalmas, jó mérkőzést láthattak a nézők, helyenként átlagon felülinek tűnt a színvonal. Egy pontot megérdemeltünk volna a teljesítményünkért, de természetesen nem a játékvezetőn vagy az ellenfélen, kizárólag a játékosainkon múlott, hogy nem éltek a lehetőségekkel.

PECZE KÁROLY (Inter): – Jellegzetes szlovákiai mérkőzést játszottunk: aktívak voltunk, védenceim beleadtak apait, anyait, mégsem voltak eredményesek, mintha elátkozták volna az ellenfél kapuját. Pedig lehet, hogy egyetlen találat is elég lett volna. Ehelyett hátul végzetes hibákat követtünk el. A mai mérkőzés is igazolta, hogy tovább kell építeni a csapatot. Vélhetően nem lesz könnyű dolgom.

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): – Mit lehetne mondani egy ilyen alacsony színvonalú mérkőzés után? Megpróbáltunk a biztos védelemre és a veszélyes kontrákra építeni. Lőttünk két szerencsés gólt, játékosaim teljesítményétől azonban nem vagyok elragadtatva. Nem tudták megtartani a labdát, kapkodtak, csak a három pont szolgál a mentségükre.

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): – Hazai pályán győzni illik, az eredmény tehát csalódást jelent. A nagyszombatiak bebizonyították, hogy nem lehet lebecsülni őket, látszott, hogy alaposan felkészültek a találkozóra. A legnagyobb csalódást a cserejátékosok okozták, akik nem hogy nem segítettek, de majdnem ártottak a csapatnak. A középpályán Šoltis nem fogta össze a társaságot, s ez meglátszott a csapat teljesítményén.

JOZEF ADAMEC (Trnava): – Érdekes, korrekt mérkőzést játszottunk, ezt a nézők reagálásaiból is érezni lehetett. Védenceim pontosan betartották az utasításaimat, nem álltak be védekezni, hanem letámadásokkal próbálták zavarba hozni a ligetiek védelmét. Elégedett vagyok a kiharcolt ponttal, de hozzá kell tennem, három is lehetett volna. (SITA, tv, sz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?