AZ EDZŐK MONDTÁK

OLEG ROMANCEV, az orosz válogatott szövetségi kapitánya: – A szurkolók valószínűleg jól szórakoztak, de én nem voltam elégedett minden játékosommal. Nem engedhetjük, hogy az ellenfelünk ilyen sok helyzetet alakítson ki, ráadásul a saját lehetőségeink közül rengeteg kihasználatlanul maradt.

OLEG ROMANCEV, az orosz válogatott szövetségi kapitánya: – A szurkolók valószínűleg jól szórakoztak, de én nem voltam elégedett minden játékosommal. Nem engedhetjük, hogy az ellenfelünk ilyen sok helyzetet alakítson ki, ráadásul a saját lehetőségeink közül rengeteg kihasználatlanul maradt. Tehát mindkét kapu előtt javítanunk kell a teljesítményen.

AMMAR SZUZUAJAH, a tunéziai csapat edzője – Hatvan percig kitartottunk, de aztán a két gyors gól megpecsételte a sorsunkat. Oroszország együttese tapasztalt, remek játékosokból áll, esélyt sem adtak, hogy ledolgozzuk a hátrányunkat.

BRUCE ARENA, az amerikai válogatott szövetségi kapitánya: – Nagyon erősen kezdtünk, 30-40 percig csodálatosan játszottunk. A győzelem sokak érdeklődését felkeltheti az Egyesült Államokban. Ez az amerikai labdarúgás egyik legnagyobb sikere, régóta vártunk ilyen bravúrra.

ANTONIO OLIVEIRA, a portugál együttes szakvezetője: – Tudtuk, hogy fizikailag rendkívül erős együttes vár ránk. Arra viszont már senki sem számított, hogy ilyen gólveszélyesek is lesznek az amerikai játékosok. Mostantól a következő mérkőzésre kell figyelnünk, nem veszíthetünk újabb pontokat. A lengyeleket, majd a dél-koreaiakat is le kell győznünk!

RUDI VÖLLER, a német válogatott szövetségi kapitánya: – A második félidőben nem sikerült gólt szereznünk, s ez megbosszulta magát. Továbbra is a csoport élén állunk és elég időnk van arra, hogy felkészüljünk Kamerun ellen. Mindenképpen továbbjutunk.

MICK MCCARTHY, az ír csapat vezetőedzője: – Azért jöttünk ide, hogy az utolsó percig harcoljunk. Boldog vagyok, hogy sikerült egyenlítenünk, s továbbra is esélyünk van a továbbjutásra. Csütörtökön megnézem a szaúdiakat Kamerun ellen, aztán majd meglátjuk. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?