AZ EDZŐK MONDTÁK

JAROSLAV GÜRTLER (FC Košice): „A lenni vagy nem lenni meccsen győzni akartunk, számtalan lehetőség adódott előttünk a gólszerzésre, de csak a hajrában mosolygott ránk a szerencse. Sok erőt kivett a fiúkból a megérdemelt győzelem. Köszönöm a kassai nézőknek, hogy buzdítással segítették a csapatot.

JAROSLAV GÜRTLER (FC Košice): „A lenni vagy nem lenni meccsen győzni akartunk, számtalan lehetőség adódott előttünk a gólszerzésre, de csak a hajrában mosolygott ránk a szerencse. Sok erőt kivett a fiúkból a megérdemelt győzelem. Köszönöm a kassai nézőknek, hogy buzdítással segítették a csapatot.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Kiegyenlített játékot hozott a meccs, az első félidőben jól védekeztünk, kecsegtető helyzeteket dolgoztunk ki, de azokat a második félidőben sem tudtuk kihasználni. A hajrában védelmi hibából szalasztottuk el a pontszerzést.”

JOZEF BARMOŠ (Inter): „Az első 45 percben kevésbé célirányosan futballoztunk, így alig akadt izgalom az ellenfél kapuja előtt. A szünet után többször is az eperjesi védők mögé kerültünk, gyakran azonban pontatlanok voltak az átadások, ennek ellenére gólokat rúgtunk. Remélem, hogy a 3:0-s győzelem mindenkit megnyugtat, s reményekre jogosítja fel a csapatot.”

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Nem szégyen vereséget szenvedni a bajnok otthonában, a sárga-feketéknek kiváló csapatuk van, erős a kispadjuk. Megérdemelten győztek, bár hozzá kell tennem, hibáinkkal is hozzájárultunk a 3:0-hoz. Az egész hét folyamán többen sérüléssel bajlódtak, legjobb játékosunk, Staš csak pénteken kelt fel az ágyból.”

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Csak az eredménnyel vagyok elégedett, a játékkal nem. Sokszor nem előny, ha az ellenfél csapatából valakit kiállítanak, mert annál nagyobb elszántsággal játszik és védekezik. Ez ma is bebizonyosodott, a ligetiek képesek voltak maximálisan küzdeni, és minden kísérletezésünket meghiúsítani. Szerencsés góllal nyertünk.”DUŠAN GALIS (Petržalka): „Nehéz értékelnem a meccset, amelyet a 94. percben veszítettünk el. Tíz emberrel nagyon jól futballoztunk, taktikusan és fegyelmezetten. Egyenlítésünk után a győzelmet is megszerezhettük volna, ha Rato kihasználja a nagy lehetőségét. Kapushibából szenvedtünk vereséget, s míg én leszek a Petržalka edzője, Lipčák többé nem fog védeni.”

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „A nézők jó iramú meccset is sok gólhelyzetet láthattak. Előttünk több lehetőség adódott, de nem tudtunk azokkal élni. Ha mi szereztük volna az első találatot, biztosan győztesként hagyjuk el a pályát. A szünet után is gyakran forogtak veszélyben a kapuk, szerintem a döntetlen igazságosabb lett volna.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Érdekes, izgalmas meccset vívott a két csapat, az első félidőben a hazaiak játszottak fölényben, mert átengedtük nekik a kezdeményezést. Helyzeteiket azonban nem tudták kihasználni, mi viszont a minimumból a maximumot értük el, két gyors kontra után két gólt szereztünk. A második játékrészben biztosított védelemmel futballoztunk, s bár ellenfelünk előtt adódtak gólszerzési alkalmak, megtartottuk előnyünket.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „Eleinte fölényben voltunk, és amikor az ellenfél kiegyenlítette a játékot, gólt rúgtunk. Főleg a második 45 percben nagy lelkesedéssel kiválóan kombinálva futballoztunk, a helyzetek kihasználásában azonban csődöt mondtunk. Nagyobb arányban is nyerhettünk volna. A csapat végig bírta erővel, győzelmünkhöz nem fér kétség.”

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „A kihasználatlan helyzetek mérkőzésének nevezném az összecsapást. Hihetetlen, hogy milyen lehetőséget tudnak elszalasztani a szuperligás labdarúgók. Csapatomból hiányzott Prole kapus, aki valószínűleg megakadályozta volna a gólt, bár Peškovič sem védett rosszul. Viszont gyenge napot fogott ki két középső védőnk, többször is zavarba jöttek. A szünet után egyenlíteni akartunk, ezáltal fellazult a védelmünk, és még több gólt is kaphattunk volna.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?