Australian Open: Dokic tovább menetel

Melbourne |

<p>Jelena Dokic tovább folytatva remek szereplését bejutott a negyeddöntőbe a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.</p>

A szabadkártyával indult, szerb származású, de hazai színekben versenyző játékos a legjobb 16 között három kiélezett játszmában verte az orosz Aliszja Klejbanovát.

 A világranglistán 2002-ben negyedik, jelenleg azonban csupán 187., 25 éves játékos vitathatatlanul az idei Australian Open egyik meglepetésembere. Azt, hogy nem véletlenül jutott el a legjobb 16 mezőnyéig, vasárnap is bizonyította, mert bár riválisához hasonlóan gyengén adogatott és idegesen játszott, a döntő szettben - annak ellenére, hogy még a bokája is kifordult - a helyén volt a szíve és a 14. játékban a maga javára fordította a mérkőzést.
    "Az volt a célom, hogy túléljem az első fordulót. Szinte hihetetlen, hogy már a legjobb nyolc között járok" - mondta diadala után Dokic, aki szárnyalásának köszönhetően várhatóan ismét bekerül az első százba a világranglistán.
    A hazai kedvenc az orosz Dinara Szafinával találkozik majd az elődöntőbe jutásért. 
    

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?