Argentína aggódik

Buenos Aires. Hétfő éjjel ugyan javult, de még mindig kritikus az állapota Diego Maradonának, akit minden idők egyik legjobb labdarúgójaként tartanak számon. Az argentinok egykori világklasszisa súlyos szív- és légzési problémákkal hétfő hajnalban került egy Buenos Aires-i klinika intenzív osztályára.

Buenos Aires. Hétfő éjjel ugyan javult, de még mindig kritikus az állapota Diego Maradonának, akit minden idők egyik legjobb labdarúgójaként tartanak számon. Az argentinok egykori világklasszisa súlyos szív- és légzési problémákkal hétfő hajnalban került egy Buenos Aires-i klinika intenzív osztályára. A kórház legújabb közleménye szerint az 1986-ban világbajnok argentin legenda állapota továbbra sem kielégítő, s ezért légzését mesterségesen segítik. Az argentin állami hírügynökség szerint kokaint találtak Maradona vizeletében. A Telam azt közölte, hogy a mintában olyan nagy volt a kábítószer aránya, amely súlyos tüneteket idézett volna elő egy egészséges szervezetben. Csak egy rendszeresen droggal élő ember viselhet el ekkora mennyiséget. Médiaértesülések szerint a 43 éves világbajnok 2000 elején egyszer már csaknem belehalt, amikor túladagolta magának a kokaint. A kórház és Alfredo Cahe kezelőorvos továbbra is tagadja, hogy Maradona betegsége kábítószer-függőségére vezethető vissza.

Fokozatosan javul Diego Maradona állapota, s az argentin sajtó szerint már levették a lélegeztetőgépről – közölte az FM HIT rádióállomás az exlabdarúgó volt feleségére, Claudiára hivatkozva.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?