Álmodozásból valóság

Sopron. Nem vonulhatok el szó nélkül a mérkőzés után Török Zoltán ügyvezető igazgató mellett. Mérhetetlenül boldog. „Szó szerint csak álmodoztam, amikor vártam, hogy Hejkovával dolgozhassak. Hosszú évekig tartott, hiszen ő teljesen azonos volt a Rózsahegy csapatával.

Sopron. Nem vonulhatok el szó nélkül a mérkőzés után Török Zoltán ügyvezető igazgató mellett. Mérhetetlenül boldog. „Szó szerint csak álmodoztam, amikor vártam, hogy Hejkovával dolgozhassak. Hosszú évekig tartott, hiszen ő teljesen azonos volt a Rózsahegy csapatával. Amióta a liptói klubban anyagi gondok voltak, ott ólálkodtam körülötte. Vakon bízom minden mozdulatában, gondolatában. Remélem, megfelelő hátteret teremthetek neki ahhoz, hogy jó és nyugodt körülmények között dolgozhasson. Egyelőre nagyon az elején tartunk, hiszen idény közben vette át a csapatot, amiért külön köszönet jár neki, hogy nehéz helyzetben adta a nevét, és elvállalta az edzői munkát az idény utolsó két hónapjára. Első szereplését nem tudom minősíteni, mert mi hosszútávra szövetkezünk. Nyáron valami újat kezdünk, most azt vállalta, hogy befejezze az idényt. Felkészülünk a jövő évre, és emellett nem adjuk fel az idei versenyévadot sem.”

Az igazi munka nyáron kezdődik Sopronban. Natália Hejková azért írt alá hároméves szerződést, mert távlatokban gondolkodik. A kosárlabdasport tán leghűségesebb edzője a hűség városában is szeretne hosszabb időre letelepedni. Török Zoltán pedig már fejében építgeti a jövendő sikereket, ugyanakkor nem felejti el megjegyezni: „Jövőre még senki ne várjon nagy eredményt. A következő év csak az építkezés kezdete. Gondolom, Natália azt pontosan tudja, hogy évről-évre mit kell azért tennünk, hogy fejlődjünk. Olyan ez, mint a házépítés, amely szinten csak alapozással kezdődhet. Most megkeressük azokat a fiatal játékosokat és légiós kulcsembereket, akikkel el tudunk indulni. Lehet hogy még mindenkit nem tudunk megtalálni, de hogy a csapatmagot ki kell alakítanunk, az biztos. Holnap (tegnap – a szerző megj.) megyünk Zalaegerszegre, megnézzük a klub gyöngyszemét. Az ott játszó lányokat négy-öt éve nevelgetjük, szedjük össze az ország legkülönbözőbb pontjairól. Nem egy szűk keresztmetszetből összeválogatott csapat. Ugyan van már aki öt éve nálunk játszik, de még mindig csak tizenhét éves. Posztok szerint válogattuk őket. Fényesen bizonyítottak az idén, hiszen a magyar bajnokság nagyon erős, és ebben a mezőnyben hét győzelmet arattak, és nyolcadikok a táblázaton. Itt az ideje, hogy visszakerüljenek hozzánk. Nyilván kulcsszerepük lesz a következő években” – fejezi be a jövőkép ecsetelését a klubmenedzser igazgató.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?