Ahonen legyőzhetetlen

Garmisch-Partenkirchen. Lassan hozzászokhatunk ahhoz, hogy a 2004/2005-ös idényben a második helyért zajló harc tartja izgalomban a nézőket, az elsőt szinte kockázat nélkül oda lehet adni Janne Ahonennek.

Garmisch-Partenkirchen. Lassan hozzászokhatunk ahhoz, hogy a 2004/2005-ös idényben a második helyért zajló harc tartja izgalomban a nézőket, az elsőt szinte kockázat nélkül oda lehet adni Janne Ahonennek. A finnek csodaugrója a négysáncverseny második állomásán, Garmisch-Partenkirchenben is maga mögé utasította a mezőnyt, és ezzel az idénybeli 10. Világ Kupa-versenyen már a 9. győzelmét aratta. A 27 esztendős skandináv fiú ugrásai ugyan kivitelezésben nem voltak tökéletesek, de a leghosszabbaknak bizonyultak. Ahonen jó úton halad, hogy harmadszor is megnyerje a seregszemlét. Tegnapelőtti győzelméért ismét 30 ezer svájci frank prémiumot kapott.

Vasárnap a selejtezőket rendezték a verseny harmadik állomáshelyén, Innsbruckban. Ma délután ugyanitt kerül sor a harmadik viadalra, amelyen a szlovák Martin Mesik is kiharcolta a rajtjogot.

A második állomás eredményei: 1. Janne Ahonen (finn) 260,1 pont (124/128 m), 2. Thomas Morgenstern (osztrák) 254,1 (119,5/122,5), 3. Georg Späth (német) 247,2 (120,5/118,5). Az összetett élcsoportja: Janne Ahonen 528,5, 2. Thomas Morgenstern 492,6, 3. Roar Ljökelsöy (norvég) 491,4 pont. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?