AC Milan–Real döntő?

A svájci Nyonban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosításait. A legnagyobb sláger kétségkívül az Chelsea– Arsenal összecsapás lesz, míg a címvédő Milan a Deportivo, a Real Madrid pedig a Monaco ellen folytatja.

Szópárbaj a pályán. Oliver Kahn, a Bayern kapusa próbálja megnyugtatni David Beckhamet, a Real játékosát a két csapat madridi meccsén.AP-felvétel)A negyeddöntő párosításai közül mindenképpen kiemelkedik a Chelsea–Arsenal derbi. A bajnokságban a két csapat mindkét mecscsét 2:1-re nyerte a Wenger-csapat, ráadásul az FA Kupától is az Arsenal búcsúztatta a londoniakat – nem fogják elhinni, 2:1-es sikerrel. „Történelmi párharcra kerül sor, hiszen még egyik csapat sem volt elődöntős a bajnokok között. Ráadásul nagyon jól ismerjük egymást, bár sajnáljuk, hogy nem külföldi ellenféllel találkozunk” – nyilatkozta a sorsolás után David Barnard, a Chelsea titkára.

A Manchester Unitedet némi szerencsével búcsúztató, azonban a párharc mindkét mérkőzésén rendkívül szervezett, magas szintű futballt bemutató Porto a Lyon ellen folytatja, és amennyibben meg tudja ismételni korábbi produkcióit, úgy jó eséllyel pályázik a legjobb négy közé.

A Real Madrid látszólag könynyebb ellenfelet kapott, azonban a Monaco egykori Real-csatára, Fernando Morientes minden bizonynyal óriási becsvággyal futballozik majd egykori csapata ellen, így bebizonyítandó Pérez klubelnöknek, hogy kár volt könnyen lemondani róla. A negyedik párban a címvédő Milan a Deportivóval találkozik, és csak első látásra tűnhet ez viszonylag könnyű feladatnak a rossoneróknak. „Számunkra az volt a legfontosabb, hogy elkerüljük a Real Madridot és ez szerencsére bejött. Az Arsenal sem lett volna kellemes ellenfél, így azután nagyon elégedett vagyok, hogy a Deportivóval kerültünk össze a negyeddöntőben. Természetesen nem becsülöm le a spanyol együttest, amely a Juventus skalpjával érkezett a legjobb nyolc közé” – értékelt Carlo Ancelotti, a Milan edzője.

A világhírű William Hill fogadóiroda szerint a Real Madrid a legesélyesebb a labdarúgó Bajnokok Ligája megnyerésére. Ha a sorozat a spanyol gárda sikerével zárul, a szerencsés fogadó két és félszeres pénzt kap vissza. A bukmékerek az AS Monaco esélyeit látják a legkisebbnek, a francia csapat diadalára 25-szörös összeget fizetnének. Az oddsok: Real Madrid 5:2, AC Milan 3:1; Arsenal 7:2, FC Porto 15:2, Chelsea és La Coruna 9:1, Lyon 14:1, AS Monaco 25:1. (mti, o-o)

Bajnokok Ligája, negyeddöntők

1.: FC Porto–Olympique Lyon; 2.: Real Madrid–AS Monaco; 3.: Chelsea–Arsenal; 4.: AC Milan–Deportivo La Coruna. Első mérkőzések: március 23. és 24. Visszavágók: április 6. és 7.

Az elődöntők párosítása: 2. párharc továbbjutója–3. párharc továbbjutója; 1. párharc továbbjutója–4. párharc továbbjutója. Első mérkőzések: április 20. és 21. Visszavágók: május 4. és 5. Döntő: május 26., Gelsenkirchen. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?