A visszavágás fűti a csallóközaranyosiakat

<p>Enyhe hazai esélyt ígér a mai (18.00) járási rangadó a női I. kézilabdaligában: a csallóközaranyosiak a naszvadi-ímelyi csapatot fogadják a Kóczán Mór Sportcsarnokban.&nbsp;</p>

A 17. forduló találkozóján van törlesztenivalójuk a hazaiaknak, hiszen ősszel Naszvadon hagyták mindkét pontot (26:29). „Szeretnénk visszavágni a fájó őszi vereségért, számunkra csak a győzelem elfogadható. Ugyanakkor egy pillanatig se becsüljük le ellenfelünket, de szívesen megőriznénk tavaszi otthoni szász százalékos eredményességünket – sorolta sikervágyuk összetevőit Pint János csallóközaranyosi klubelnök. – Ha olyan biztatást kap a csapat, mint az Inter ellen, akkor könnyebben jöhet a várt győzelem. Egyébként kiegyensúlyozott, sportszerű mecscset várok, bármi történhet, mint bármelyik rangadón.” Naszvadon is reálisan ítélik meg helyzetüket, de ha előbukkan az a bizonyos szalmaszál, megpróbálnak belekapaszkodni. „Újra néhány tapasztalt játékosunk egészíti ki fiataljainkat, velük utazunk Aranyosra. Előny a hazaiaknál van, hiszen jobban felkészültek, a tavaszi szereplés szerint is ők az esélyesek – mondta a rangadó előtt Miskovics György, a vendégek vezetőedzője. – Ha védenceim jobban odafigyelnek, ha nem csak húsz–huszonöt percet fognak jól játszani, hanem jóval többet, akkor minden lehet a mérkőzésen. Még fontos meccsek várnak ránk a ligában, ez nem feltétlenül tartozik közéjük.” Az elmúlt évadban a hazaiak nyertek 23:18-ra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?