A sérült Priskin kimaradt, újra Gyurcsóval

A magyar futballválogatott bő keretében ismét helyet kaptak az NB I-ben jól teljesítő fiatalok.Budapest. Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön kihirdette bő keretét a svájci csapat elleni, október 7-i világbajnoki selejtezőre.

A magyar futballválogatott bő keretében ismét helyet kaptak az NB I-ben jól teljesítő fiatalok.

Budapest. Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön kihirdette bő keretét a svájci csapat elleni, október 7-i világbajnoki selejtezőre. A harmincfős keretben ismét helyet kaptak az NB I-ben jól teljesítő fiatalok, így Kovácsik Ádám, Botka Endre, Hangya Szilveszter, Nagy Dominik, Nagy Gergely vagy Vida Máté.

„A párhuzamos összetartás célja, hogy a fiatalok érezzék: az U21-es válogatott már a felnőtt keret előszobája, és a két csapat egy nagy családként élje meg a felkészülést, a játékosok ismerjék meg egymást és a válogatott stílusát, miközben erősödik a közösség csapatszelleme is” – idézi az MLSZ honlapja Bernd Storckot.

Ismét tagja a keretnek Gyurcsó Ádám, aki rendszeres játéklehetőség mellett jól szerepel a lengyel Pogon Szczecin színeiben. Priskin Tamás, aki a Feröer-szigeteki vb-selejtezőn megsérült, nincs a bő keretben, azóta a pozsonyi Slovanban sem lépett pályára.

A magyar válogatott bő kerete – kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (Leipzig), Kovácsik Ádám (Videoton), Megyeri Balázs (Fürth), Nagy Gergely (Vasas).

Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Botka Endre (Honvéd), Fiola Attila (Videoton), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Hangya Szilveszter (Vasas), Kádár Tamás (Lech Poznan), Korcsmár Zsolt (Vasas), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Lang Ádám (Dijon).

Középpályások: Bognár István (Diósgyőr), Elek Ákos (Diósgyőr), Gera Zoltán (Ferencváros), Kovács István (Videoton), Kleinheisler László (Darmstadt), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Nagy Ádám (Bologna), Nagy Dominik (Ferencváros), Vida Máté (Vasas).

Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Németh Krisztián (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Stieber Zoltán (Kaiserslautern), Szalai Ádám (Hoffenheim). (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?