A rózsahegyiek ellen zárja az évet a DAC

dac

Csütörtökön 18.30-kor a rózsahegyiek elleni pótolt bajnokival zárul az őszi szezon a DAC labdarúgócsapata számára.

A mérkőzést az ősz folyamán már kétszer halasztani kellett – először szeptemberben, amikor a MOL Aréna gyepszőnyegcseréje miatt a DAC a pályaválasztói jog felcserélését kérte, de a rózsahegyiek ebbe nem egyeztek bele, másodszor pedig a november 18-ra ütemezett meccset csúsztatták hat nappal későbbre. Utóbbi döntés hátterében a válogatottszünet állt, amely során a dunaszerdahelyiektől Kalmár Zsolt és Nikola Krstovic is távozott hazája nemzeti csapatához, míg a rózsahegyieknél a szlovák válogatottba behívott Martin Regáli hiányzott volna.

A dunaszerdahelyiek nagyszabású akciót hirdettek a csütörtöki mérkőzésre: minden bérletes, aki a meccs napjáig regisztrál a DAC Fanportálon (id.dac1904.sk), egy ingyen belépőjegyet kap ajándékba, amit a regisztráció után tud letölteni és kinyomtatni. A klubnál 5000 nézőre számítanak, az őszi, 6625-ös nézőcsúcs biztosan nem fog megdőlni.

A rózsahegyiek idén is a tabella első felében mozognak, de a tavalyi remekléstől valamelyest elmaradnak. Elsősorban a túl sok döntetlen miatt immár 12 pont a hátrányuk a DAC mögött, bár egy meccsel kevesebbet játszottak. „Idén még nem játszottunk a rózsahegyiekkel, de ismerjük őket jól, nem sok minden változott náluk a tavalyi szezon óta. Volt elég időnk felkészülni rájuk, megnéztünk több videóelemzést is. Agresszív, egységes csapatról van szó, akik gyorsan át tudnak menni támadásba. Felelősségteljesen állunk hozzá a meccshez, győzelemmel akarjuk zárni az őszi szezontˮ – mondta Milan Dimun a klub Hazai pályán című keddi műsorában.

A múlt szezon felsőházi rájátszásában a DAC oda-vissza kikapott a rózsahegyiektől, az idegenbeli 4:1 után odahaza 3:2-re, így a közelmúltbeli mérlegen van mit javítania a sárga-kékeknek.

A mérkőzés játékvezetője Kružliak lesz, a találkozó a Voyo internetes platformon lesz élőben követhető.

A DAC ezzel a meccsel vonul téli szünetre. A tavaszi idény februárban a Slovan elleni rangadóval kezdődik a sárga-kékek számára, arra a mérkőzésre olvasóink is nyerhetnek belépőket, ha részt vesznek a labdarúgó-világbajnoksághoz kapcsolódó tippversenyünkben, amit a https://ujszo.com/vbtippverseny oldalon találnak

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?